Aktywne Wpisy

Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lewacka UE sciaga inżynierów i lekarzy :))))
źródło: 1000143437
PobierzZnowu jesteś dołem.
@KOLEGAMAMY: TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY TUSK TUSK TUSK RUDY RUDY RUDY