Aktywne Wpisy

Nietaki5 +496

MrSzakal +67
Nie pojmuje skąd się bierze tyle dzbanów wrzucających na siebie dowody do Internetu. Gdzie instynkt samozachowawczy? Gość przez wieś leci 280 km/h, na drugim filmie 240 w zabudowanym. Taki samochód to jak pocisk, nad którym może wydawać się tylko posiadanie złudnej kontroli.
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
źródło: polish_save
Pobierz

Jak poradzić sobie z kompleksem bycia Polakiem? Jak ktoś pyta mnie za granicą to wstydze się odpowiadać bo wiem że będę traktowany z góry jako ktoś gorszy. Tak samo chodzę po tych muzeach to zdaje sobie sprawę że Polska właściwie nic nie osiągnęła, w żaden sposób nie wpłynęliśmy na świat. Wszystkie odkrycia, urządzenia, biznesy, historie tworzyły kraje zachodu. Właściwie to my jesteśmy tylko tanią siłą roboczą i tyle. Dodatkowo widzę jakie nasze społeczeństwo jest nijakie w porównaniu do tego co widzę na zachodzie. Kraj bez żadnego pomysłu na siebie i działający pod wpływem impulsu. Właściwie to z niczego nie jesteśmy znani. Bo z czego? Mam się cieszyć bo sprzedawca na targu na drugim końcu świata wspomni o Lewandowskim? Nie mamy nawet obecnie żadnego biznesu który były znany a wszystko opiermy na zachodnich rozwiązaniach.
#polska #polak #przemyslenia #przegryw #blackpill #gospodarka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
To Polacy wymyślili technologie jądrowa i wykorzystanie ropy naftowej. To tak na dzień dobry. A tematu nie muszę dalej rozwijać.
@dzbanzyciowy: Żydzi mieszkający w Polsce i inne mniejszości, Mickiewicz Litwin, Kopernik Niemiec,
gdyby tam nie wyjechał to inni Polacy by go zniszczyli psychicznie
Ewidentnie widać, że mierzysz innych swoją miarą, przyjacielu. Nie każdy jest taki jak ty. Jesteśmy wspaniałym narodem, nie bez przywar oczywiście, ale każdy naród ma swoje. Nie jesteśmy w tym inni, ani lepsi, ani gorsi. Pozdrawiam cię serdecznie i zachęcam do pracy nad sobą.
Faktycznie naród silny, oczywiście zwalasz na mnie i od gangreny wyzywasz. Jakie to p0lskoruskie obwiniać wszystkich tylko nie swoje patologie. Jak nie Żydzi to Niemcy, jak nie Niemcy