✨️ Beciak bez dzieci - wygryw na rynku matrymonialnym?Ⓘ Czy bycie beciakiem ale bez dzieci to nie jest wygryw na miarę rynku matrymonialnego 2026? Patrzę pod swoim kątem jako #przegrywpo30tce. Wiecie, nie mam żadnych kart przetargowych, wiem też że nigdy nie będę pierwszym wyborem kobiety więc co mi zostaje? Nie mówię tutaj o dosłownym sponsorowaniu czy kupowanie sobie czasu kobiety ale wiecie jakbym poznał jakąś to podejrzewam że co jakiś czas trzeba pokazać że się wydaje na nią. Ja wiem że niby beka z beciaków ogólnie ale co tacy mają zrobić? Prawda jest taka że każdy orze jak może. Jeśli nie ma z tego dzieci to co w tym złego? To lepiej zainwestować w babę i ćwiczyć sobie sociall skille czy spędzać czas we dwoje niż wydawać na alko żeby cope'ować w samotności.
@mirko_anonim: nie ma co komplikować sprawy: brak realnego powodzenia u kobiet -> przegryw.
Prawda jest taka że każdy orze jak może.
no to prawda, tylko że w polsce te beciaki orają zwykle ponad siły i są wycieńczone, a w zamian mają g---o. poza tym na takie FWB bez żadnych zobowiązań to sobie mogą pozwolić bogaci biznesmeni, a nie zwykłe mirki beciaki którzy prędzej czy później są zmuszani do ślubów i
@mirko_anonim: Hipotetyczna sytuacja, która ma ci dać ukojenie - copuj dalej.
Jeśli finalnie nie masz swojego dzieciaka to przegrałeś bardziej niż alimenciarz albo osoba samotna albowiem biologicznie jesteś w relacji, której wynikiem powinno być przekazanie genów ale z jakiś powodów nie jest Ci to dane przez drugą stronę - mówiąc krótko jesteś niegodny jej zdaniem LoL
Beciak wygrywa tylko jeśli ma dzieci i to swoje, udowodnione genetycznie. W każdym innym przypadku to
Czy bycie beciakiem ale bez dzieci to nie jest wygryw na miarę rynku matrymonialnego 2026? Patrzę pod swoim kątem jako #przegrywpo30tce. Wiecie, nie mam żadnych kart przetargowych, wiem też że nigdy nie będę pierwszym wyborem kobiety więc co mi zostaje? Nie mówię tutaj o dosłownym sponsorowaniu czy kupowanie sobie czasu kobiety ale wiecie jakbym poznał jakąś to podejrzewam że co jakiś czas trzeba pokazać że się wydaje na nią. Ja wiem że niby beka z beciaków ogólnie ale co tacy mają zrobić? Prawda jest taka że każdy orze jak może. Jeśli nie ma z tego dzieci to co w tym złego? To lepiej zainwestować w babę i ćwiczyć sobie sociall skille czy spędzać czas we dwoje niż wydawać na alko żeby cope'ować w samotności.
#niebieskiepaski #blackpill #przegryw #tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
no to prawda, tylko że w polsce te beciaki orają zwykle ponad siły i są wycieńczone, a w zamian mają g---o. poza tym na takie FWB bez żadnych zobowiązań to sobie mogą pozwolić bogaci biznesmeni, a nie zwykłe mirki beciaki którzy prędzej czy później są zmuszani do ślubów i
Cuckold do wora, wór do jeziora (✌ ゚ ∀ ゚)☞
zdrowy z hajsem = wygryw
Nieruchanie jest po prostu niezawodnym wskaźnikiem przegrywu, który jest jak góra lodowa z tym nieruchaniem na powierzchni
Jeśli finalnie nie masz swojego dzieciaka to przegrałeś bardziej niż alimenciarz albo osoba samotna albowiem biologicznie jesteś w relacji, której wynikiem powinno być przekazanie genów ale z jakiś powodów nie jest Ci to dane przez drugą stronę - mówiąc krótko jesteś niegodny jej zdaniem LoL
Beciak wygrywa tylko jeśli ma dzieci i to swoje, udowodnione genetycznie. W każdym innym przypadku to