Aktywne Wpisy
Atypical +52
Psiecko na pełnej. @WielkiNos pewnie byłby dumny
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co jeśli oddała dziecko do opieki a psa wieze właśnie do przedszkola? xD
#psy #zwierzaczki #zwierzeta #dzieci #heheszki #logikarozowychpaskow
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co jeśli oddała dziecko do opieki a psa wieze właśnie do przedszkola? xD
#psy #zwierzaczki #zwierzeta #dzieci #heheszki #logikarozowychpaskow
źródło: 1000026480
Pobierz
InnyWymiar90 +112
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy kobiety nie są inteligentniejsze od mężczyzn? Pytam serio jako #przegryw który wychowywał się głównie w damskim otoczeniu (dom, szkoła) i byłem zawsze obserwatorem z boku. Chodzi mi o ich pragmatyzm życiowy.
- na rynku matrymonialnym wybierają najlepsza dla siebie opcje w zależności od ich wieku i sytuacji życiowej. Mężczyźni albo biorą byle co albo niedopasowani (np. on programista15k ona kasjerka 3k i zgrzyty o opłaty).
- na rynku pracy biorą sobie najlepiej płatne roboty przy minimalnym wysiłku (biuro), tymczasem chłopy tyrają za minimalną w ciężkich warunkach i zasłaniają się pracowitością albo że robią coś pożytecznego
- na studiach zawsze idealne notatki, stypendia, pierwsze do tablicy, natomiast u chłopów to byle do browarka i olewanie nauki
I wiele innych przykładów ale ja to podziwiam. Ile to razy słyszałem od chłopów że kierują się honorem, jakieś romantyczne pobudki, że czegoś nie można, nie wypada, wyższe cele, pracowitość, itd... Kurde, życie nigdy nie było sprawiedliwe to po co sobie utrudniać? Jak dla mnie to w tym durnym i brutalnym życiu właśnie o to chodzi żeby ugrać jak najwięcej dla siebie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przemyslenia #zycie #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Odkryłeś właśnie makiawelizm.
I tak, współczesne kobiety, zwłaszcza młode dziewczyny, grają w to bardzo dobrze,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: fizycznie niemożliwe
Tylko osoby niemoralne mogą twierdzieć, że to ma cokolwiek wspólnego z inteligencją.