Aktywne Wpisy

sprynek +118
To niezle wydarzenia dla #rozowepaski - malowanie gołego Modela i upijanie się winem w między czasie xD
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: IMG_6434
Pobierz
Mega_Smieszek +939
źródło: 1000016567
Pobierz

Probowalem nieco zbadac temat, niestety nie mam mozliwosci obejrzec wszystkich filmow, widzialem urywki polsatu i tego o pazurach, ale w wyniku dyskusji udalo mi sie opracowac podsumowanie.
#konfitura #polskiedrogi
- poczatkowo typ kreuje sie na kogos kto proboje zwrocic uwage na problem, problem jest sluszny i podejscie racjonalne
- z czasem przestaje zglaszac rzeczy bo widzi ze to nie dziala, zaczyna sie blokowanie samochodow na wlasna reke oraz otwiera kanal z monetyzacja by miec na dalsze materialy / montowanie filmow
- z czasem okazuje sie to dobrym biznesem, pojawiaja sie akcje typu live streamy na ktorych padaja wyzwiska (facet jest kulturalny, to raczej jego wyzywaja, ale sam tez niezle trolluje i w-----a starszych ludzi albo zestresowanych celebrytow), sa tez akcje typu skakanie po maskach itd (nie on skacze, ale ktos tam na filmie jest przejechany, komus rower przewroca lub cos), wtedy wyswietlenia bija rekordy
- z czasem zjawia sie w miejscach gdzie sa 'znani' i 'celebryci' i niby przypadkiem podbija to wyswietlenia i sprawia ze kasa idzie juz w tysiaki
- wykopki powoli lapia ze to biznes na gleniu frajerow, ale jeszcze jest spora grupa ludzi ktora wierzy ze pomimo tego jest w tym jakis cel, sprawa nie jest jednoznaczna
- w miedzyczasie sprawa zajmuje sie dziennikarz, zapraszaja bylych policjantow, pokazuja filmy, odbior jeszcze bardziej polaryzuje spoleczenstwo - jedni mysla ze to skrajnie nieobiektywne, drudzy, ze gosc jest nienormalny
Moje stanowisko:
- konfitura robi dobra robote, trzeba pietnowac ta patologie
- widac ze materialy sa pod zasiegi i algorytm, w koncu to zaczal byc biznes
- szkoda ze potrafi wyczaic celebrytow, ale juz nie zrobic stronki gdzie podsumowuje swoje dzialania i zgloszenia
- ludzie powinni nauczyc sie jezdzic i nie parkowac na chodniku, ale nikt nie powinien szeryfowac bo jego zdaniem system nie dziala i policja czy tam sluzby to olewaja
Moje przewidywania:
- typ zacznie sie bardziej angazowac, moze wlasnie powstanie cos dobrego, stronka albo inicjatywa zmiany przepisow (ma juz duza rozpoznawalnosc, fajnie to przebic w cos dobrego co realnie wplynie na poprawe sytuacji, a nie tylko stan portfela)
- finalnie skonczy w walce w klatce jako celebryta albo polityk (jezeli robi to dla kasy, to tutaj jest droga do latwego zysku)
- nie wiem czy juz nie bylo takiej akcji, ale patrzac na nasze spoleczenstwo ktos mu w-------i (czego mu nie zycze, ale no facet sporo ryzykuje bo to w jaki sposob dziala powoduje sporo sytuacji stresowych)
I nadal tak uważam, ale ogólnie chciałem podkreślić, że po obejrzeniu odcinka z Pazurami którzy śmigają po chodniku uznałem, że dobrze, że konfitura zwrócił uwagę na problem itd.
Wczoraj obejrzałem też ten odcinek na yt z
To ona sama to rozpętała, a najbardziej ją rozeźliło to, że ubrała się jak żul i ktoś to uwiecznił.
@dafto: tam jeszcze majdanow czy cos widzialem na jakiej migawce z polsatu ; no
@yuio: Wykopki to akurat go wielbią jak boga i ignorują "ciemną" stronę jego biznesu.
@klapektarasa: no rozumiem, przeciez nie czekali tam na radka albo pazure, ale wiesz co innego jak ustawiasz sie pod cmentarzem i tam spotkasz kogos znanego kto robi imbe, a co innego jak ustawiasz sie pod prywatna szkola czy cus
Nie twierdze ze specjalnie sie tam ustawil pod prywatna szkola, ze mial cynk ze tam dochodzi do takich sytuacji a uczy
@yuio: tak jak już pisałem - 2/10. Dużo pracy przed tobą. I seansów.