Aktywne Wpisy

justlogin +176
Cześć Mirki i Mirabelki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prowadzę badanie do pracy magisterskiej dotyczącej postaw wobec sztucznej inteligencji i potrzebuję Waszej pomocy :3
Wystarczy odpowiedzieć na 1 proste pytanie.
1. Czy często łapiesz się na baity i jesteś spermiarzem? Proszę
Prowadzę badanie do pracy magisterskiej dotyczącej postaw wobec sztucznej inteligencji i potrzebuję Waszej pomocy :3
Wystarczy odpowiedzieć na 1 proste pytanie.
1. Czy często łapiesz się na baity i jesteś spermiarzem? Proszę
źródło: justlogin wypok hihi
Pobierz
NadwornyPanicz +18
Ludzie, którzy pochodzą z prowincji, a mieszkają w top miastach - wy też jesteście tacy rozdarci, jeśli chodzi o miejsce zamieszkania? Ja mam swoje mieszkanie w TOP3 i obydwoje z partnerką pracujemy zdalnie. Gdybym sprzedał mieszkanie i może troszkę dołożył - to kupiłbym sobie dom w małym mieście, z którego pochodzę. Fajnie byłoby mieć domek, jakiś mały ogródek - szczególnie to jest super w takie dni jak ostatnio. Dodatkowo, niedaleko byłaby rodzina.
źródło: image
Pobierz

#zdrowie
Czy ktoś zmagał się z takim problemem. Otóż mam dość rozległą dyskopatię, 4 wypukliny w odcinku lędźwiowym. Znajduje się również modelowanie worka oponowego, wyżej, chyba L2-L3. Korzystam z rehabilitacji. Ponad miesiąc czasu zacząłem mieć zaniki czucia powierzchownego - skórnego. Zaczęło się od największego palca lewej stopy. Aktualnie zaniki czucia rozlały się na podeszwę stopy. Mam pełnie sił w nogach, jednakże dyskomfort z tym związany jest odczuwalny. I najważniejsze: Lekarze mnie zbywają, patrząc wyłącznie na przestarzałe zdjęcie rezonansu mówią mi, że nic mi nie jest. Większość lekarzy mnie zbywa, tłumaczy że sobie coś wymyślam. Miałem wcześniej epizod, gdzie doświadczyłem intensywny zanik czucia w obu udach oraz łydkach i pośladkach. Z czasem odpuściło. Jestem trochę przerażony, ponieważ to stany alarmowe sugerujące ucisk na rdzeń kręgowy lub znaczne ograniczanie płynów w oponie. Już nie będę dodawał tego, że ostatnio również i w kroku zacząłem odczuwać neuropatie (pieczenie, swędzenie, fałszywe sygnały, że ma się zatwardzenie zwieraczy). To również jest zbywane przez neurologów. Otrzymałem skierowanie na badanie EMG - i co ? i jajco. Badali mi nogę i no kto by się spodziewał, że wynik wyszedł pozytywny ( nic nie wykryto ).
W sumie ja już nie wiem jak żyć. W pracy oczywiście sytuacja jest patowa. Nie oczekuje porad lekarskich ale sami widzicie, że leczenie w Polsce jest trudne a raczej niemożliwe.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt