Aktywne Wpisy

broker +71

Krupier +52
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Łap jeszcze trzy porady ode mnie które kilka dni temu opisałem innemu mirkowi:
https://wykop.pl/wpis/85759251/jak-radzicie-przechodzic-gothic-3-czysta-wersja-be#294895813
1. Nie wyzwalaj miast dopóki nie wykonasz w nich wszystkich zadań, bo po wyzwoleniu trzech miast spod władzy orków (zakładając, że będziesz grać po stronie buntowników), przy rozmowie z przywódcą następnego miasta, będą Cię atakować wszyscy orkowie i najemnicy orków w
A co do broni w Ardei, to najlepiej walcz tak aby nie dać się pobić, a jak Cię pobiją/zabiją to wczytaj grę. Podejrzewam że coś się stało i b--ń wpadła pod tekstury mapy.
@speedygonzales1: Całkiem dobrą opcją jest zrobienie wszystkich nie kolidujących ze sobą questów i wyczyszczenie mapy z potworów, a potem robisz save z wyborem drogi i sprawdzasz po kolei wszystkie zakończenia,