Wpis z mikrobloga

@DalaCiLama: No a co do fabuły to bez znaczenia czy wybiorę drogę Innosa lub Adanosa, albo Beliara czy jest jakaś różnica w questach oprócz innego zakończenia dla każdej ze ścieżek? Czy wybrać to co mi pasuje i po prostu przejść grę?
  • Odpowiedz
@speedygonzales1: tam nie ma żadnych dróg Innosa czy Adanosa, albo współpracujesz z orkami/najemnikami/asasynami albo z buntowanikami, a różnica w questach jest typowo liniowa np. jak masz znaleźć zbiegłego więźnia to możesz mu kazać wrócić do najemników albo iść do buntowników, nie ma większej różnicy
  • Odpowiedz
@speedygonzales1: Bierz co Ci pasuje, ja osobiście polecam na pierwszy raz grać po stronie Innosa/Buntowników.

Łap jeszcze trzy porady ode mnie które kilka dni temu opisałem innemu mirkowi:

https://wykop.pl/wpis/85759251/jak-radzicie-przechodzic-gothic-3-czysta-wersja-be#294895813
@maciorqa +5
@PinezkaSwiata: Dam Ci jeszcze trzy rady:

1. Nie wyzwalaj miast dopóki nie wykonasz w nich wszystkich zadań, bo po wyzwoleniu trzech miast spod władzy orków (zakładając, że będziesz grać po stronie buntowników), przy rozmowie z przywódcą następnego miasta, będą Cię atakować wszyscy orkowie i najemnicy orków w
  • Odpowiedz
@speedygonzales1 Co to jest Parallel? Ja zawsze instalowałem samego patcha 1.75.

A co do broni w Ardei, to najlepiej walcz tak aby nie dać się pobić, a jak Cię pobiją/zabiją to wczytaj grę. Podejrzewam że coś się stało i b--ń wpadła pod tekstury mapy.
  • Odpowiedz
@maciorqa: Parralel jest do opymalizacji gry. Oprócz tego CP warto coś jeszcze dorzucić? Nie mam tu namyśli Content Modów czy innych Quest Packów tylko aby jak najlepiej poprawić podstawkę, nie muszę mieć klimatu poprzednich części.
  • Odpowiedz
No a co do fabuły to bez znaczenia czy wybiorę drogę Innosa lub Adanosa, albo Beliara czy jest jakaś różnica w questach oprócz innego zakończenia dla każdej ze ścieżek? Czy wybrać to co mi pasuje i po prostu przejść grę?

@speedygonzales1: Całkiem dobrą opcją jest zrobienie wszystkich nie kolidujących ze sobą questów i wyczyszczenie mapy z potworów, a potem robisz save z wyborem drogi i sprawdzasz po kolei wszystkie zakończenia,
  • Odpowiedz