Aktywne Wpisy

Eneduerikuzfakiem +125
Ojczyznosław XD
#theboys
#theboys
źródło: 1000017051
Pobierz
mirko_anonim +3
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

Zaprzęgłem AI do napisania appimage menedżera. Jak na razie całkiem nieźle to działa, a nawet się nie znam na programowaniu.
źródło: Zrzut ekranu z 2026-04-14 19-20-32
PobierzCo za dziwna nowomowa.
Kolejna zbędna wiedza w moim życiu. ¯\(ツ)/¯
Więc tak tylko odetchnąłem z ulgą gdy wiedza ta dotarła już do mnie.
Ale waść widzę toczysz jakąś religijną wojnę o wyższości świąt Wielkanocnych nad Bożonarodzeniowymi. xD
Powodzenia.
PS. A tak na marginesie. Co tam robi Gnome Shell Extension Menager.
Toż on jest w paczkach normalnych. ¯\(ツ)/¯
źródło: image
Pobierz@dzialoZaglady: Szczególnie pod względem bezpieczeństwa czy aktualizacji :D
Tfu na Flatpaki.
źródło: spitting
Pobierz@dzialoZaglady: No i dobrze. Potem Steam wrzuca wirusy do siebie, a Ty je łąpiesz, bo zero security
@dzialoZaglady: Ciężkie działa wytaczasz w tej świętej wojnie.
PS. Jak tak się zastanowię to ja mam pewnie 2137 pakietów zainstalowanych bez powodu. xD
- https://github.com/kem-a/AppManager
- https://github.com/mijorus/gearlever
@dzialoZaglady: one się fajnie uzupełniają, ty łobuzie jeden (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Używam gearlever, ale brakuje mi kilku rzeczy i właśnie dlatego zniewoliłem AI za 100zł ( ͡º ͜ʖ͡º) aby stworzył moją wizje
@dzialoZaglady: flatpak jest o tyle fajny, że tam masz odseparowane środowisko z bibliotekami/narzędziami itp. od systemu. Dzięki temu apki na każdym komputerku będą działać (prawie) tak samo. Ma to swoje plusy i minusy. Appimage tez nie jest idealne. Duplikuje biblioteki (tez i w ramie), nie gwarantuje bezproblemowego odpalania się itp, ale na ogół działa. Teraz