Aktywne Wpisy
nowszyja +1323
Zwycięzca Grand Press Photo 2026 znany! Zdjęcie przestawia polskiego lekarza, który odpoczywa po operacji drenowania budżetu Szpitala Południowego w Warszawie.
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
źródło: HLA1ckFWQAAw6Fo
Pobierz
lubie-sernik +13
W przyszłym tygodniu planuje iść sprawdzić #perfumy MITH w Bangkoku.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)

Jazda to polskich drogach to jak przebywanie w dżungli - tylko czekać aż ktoś chcę człowieka zabić.
Rocznie robię około 15-16 kkm. Mieszkam w południowej Polsce, korzystam z każdego przekroju dróg. Jakiekolwiek znaki to tylko sugestie dla kierowców chciałby by się rzec. Teren zabudowany? To tylko sugestia aby jechać te 55-59 km/h, wleczesz się jak p---a i jeździć nie umiesz - trzeba Cię wyprzedzić. Przejście dla pieszych? Sugestia aby w tym miejscu nie wyprzedzać. Linie ciągłe, zakręty czy droga biegnąca pod wzniesienie tak że nie widać czy coś jedzie z naprzeciwka? Pobawmy się w cykora. Gęsta mgła czy mocny deszcz? To tylko błąd w matriksie bo można cisnąć.
Tyle co się napatrzyłem jak ludzie bez pojęcia chcą przeskoczyć aby jedno auto dalej, aby nie jechać za kimś tylko przed kimś, za wszelką cenę. Zawsze kiedy wsiadam i jadę gdzieś obawiam się że właśnie przez takich cymbałów o których piszę wyżej, mogę nie wrócić do domu, do bliskich którzy na mnie czekają.
Całe szczęście ilość kretynów bardzo powoli spada. Mandaty, taryfikator trochę uspokoił krewkich kierowców i jest minimalnie bezpieczniej.
#motoryzacja #polskiedrogi #oswiadczenie #samochody
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Np Audi A6 combi, skoda superb combi, BMW 5 combi, Volvo XC90,XC 60
Takie auta mają grubsze blachy i masz więcej szans na przeżycie czołówki, jest co gnieść dodatkowo co daje ci kilka ułamków sekundy więcej na wytrącenie energii,
Z patola, bandytami na drodze nie ma innego wyjścia.
Seby jeżdżą audicami BMW i często wychodzą z wypadków drogowych poobijani, a
Jedyne co mnie drażni to kierowcy którzy notorycznie wymuszają pierwszeństwo albo zastanawiają się dwa dni nad manewrem czy ruszeniem spod swiatel.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta