Aktywne Wpisy

Qurvinox +1
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

źródło: image
Pobierzźródło: 1000019720
Pobierz@R-87: bo na tagu inwestorzy tylko zyskują i zarabiają na tych 90+% tracących na cfd i innych dźwigniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@R-87: Ludzie zainwestowali w szczura żeby zarabiać i założenie jest takie, że nie stracą, czyli że ceny rosną. Nie psuj narracji kiedy kolega tutaj tak ładnie promuje CFD.
@R-87: SL nie zadziała jak jest luka. Po prostu przeskoczyło Ci ten SL i zamknęło w cenie otwarcia. Współczuję. Ale z drugiej strony to otwierać pozycję za więcej jak 5-10% depo do szaleństwo z olbrzymim ryzykiem. @Moc90 trafił, ale na jego miejscu bym to wyciągnął teraz z konta xtb. Spłacił kredyt. Zabawił się za te 80k i wszedł za jakiś czas, ale