Wpis z mikrobloga

• 77
@Moc90: dlaczego wszyscy się chwalą zyskami a prawie nikt tu nie pisze jak obstawia niby tag giełda ale służy tylko smieszkowaniu i niczemu więcej , więc ja pochwalę się że wyzerowało mi depo po weekendzie zjazd do zera. Od początku roku 50k na minus . Zamykam konto bo nie mam zamiaru więcej karmić szczura.
  • Odpowiedz
@Moc90: jak masz na plus to zamykaj i ciesz się kasa, to h----d też miałem już plus równie dobrze mogłeś być na 0. Mi tworzyło LSGasoil bardzo wysoko i pomimo ustawionego stop loss zjechało to zera.
  • Odpowiedz
Zamykam konto bo nie mam zamiaru więcej karmić szczura.

@R-87: Ludzie zainwestowali w szczura żeby zarabiać i założenie jest takie, że nie stracą, czyli że ceny rosną. Nie psuj narracji kiedy kolega tutaj tak ładnie promuje CFD.
  • Odpowiedz
@login_nick: ja z tego założenia wyszedłem już wcześniej ze dużych karmią mali , liczyłem na strzał ale przeskoku o 100% nie przewidziałem , tak czułem że podskoczy dlatego ustawiłem stop loss ale kurde 100% kapitału pożerało 😂
  • Odpowiedz
pomimo ustawionego stop loss zjechało to zera

@R-87: SL nie zadziała jak jest luka. Po prostu przeskoczyło Ci ten SL i zamknęło w cenie otwarcia. Współczuję. Ale z drugiej strony to otwierać pozycję za więcej jak 5-10% depo do szaleństwo z olbrzymim ryzykiem. @Moc90 trafił, ale na jego miejscu bym to wyciągnął teraz z konta xtb. Spłacił kredyt. Zabawił się za te 80k i wszedł za jakiś czas, ale
  • Odpowiedz
@CichyObserwator7: tak masz rację, ja zasady wszystkie znam a i tak zachowałem się jak hazardzista bo wcześniej sporo nie weszło 😂 trudno ja pasuje bo tak można w nieskończoność
  • Odpowiedz