@Nutrition: miliardy umoczone w sprzęt wojskowy, który może nie dorrzeć, wojna za granicą… o ile sam bym mu te pieczątke na łbie odcisnął o tyle… to nie takie proste
@congobongo: ale to uważasz, że te pieniądze są ot tak stracone? nie wywiązujesz się z umów i się bawimy w sądy. jak małpie sądy nic nie dadzą, to się bawimy w dociskanie amerykańskich korpo zdzierających z Europejczyków. może kiedyś ludzie odkryją, że wzorem dla Trumpa jest Putin, a skoro ten rosyjski jegomość rozumie tylko język siły, to z tym amerykańskim klownem trzeba w ten sam sposób
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
https://x.com/nexta_tv/status/2041941080313053398
#usa #iran #europa #nato #izrael #rosja
źródło: image
Pobierzźródło: pieczatka-na-prezent-niech-spie_890
Pobierzjak małpie sądy nic nie dadzą, to się bawimy w dociskanie amerykańskich korpo zdzierających z Europejczyków.
może kiedyś ludzie odkryją, że wzorem dla Trumpa jest Putin, a skoro ten rosyjski jegomość rozumie tylko język siły, to z tym amerykańskim klownem trzeba w ten sam sposób