Aktywne Wpisy

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz
spike10 +11
Chorwaci to jedyny słowiański naród który się nadaje do czegokolwiek
#mecz
#mecz

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)
Moto mirki jest taka Laguna 3 z 2009, 2.0 dCi, niebieska, bardzo ładnie się prezentuje. 4control GT. Facet niby sporo porobił w niej, u niego 7 lat, wystawił za 13k. Przebieg dość wysoki, bo 350 000 km. I trochę się tak martwię tym przebiegiem, choć niby to żaden wyznacznik. Rozrząd jest na łańcuchu więc w teorii powinien być na zawsze, ale cholera go wie. Dwumasa niby okej. To tak z tych droższych rzeczy. Co myślicie?
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Rozrząd na łańcuchu na zawsze. Machającypapaj.meme_
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Ale 10k to wydasz rocznie na auto premium na samo utrzymanie, nie mówiąc o tym jak coś się zepsuje.
Jak ci sie podoba to bierz, tylko sprawdź je na tyle dokładnie na ile dasz radę. Wiadomo, że jakiejś pękniętej głowicy na oględzinach nikt nie wykryje.
Fiatów
Fordów
Francuskich
A musi być diesel w ogóle? Laguny 3 to fajne auta, ale bezproblemowe są silniki benzynowe, nawet te 2.0 140 KM od Nissana.
W sumie to taka anegdota, ale jak miałem L3 i siedziałem na grupie o tym modelu, to najczęściej jakiekolwiek problemy opisywali użytkownicy diesli. O benzyniakach mało było pisane, w
@mirko_anonim: to jest glowny wyznacznik wartosci samochodu i jego mozliwosci
Komentarz usunięty przez autora
@Krzemol: po prostu ktoś skorygował o 200