Aktywne Wpisy
Zielonkazdr +280
Mam chorą córkę. Wczoraj spędziliśmy fajny,po komunijny dzień w Niepokalanowie. Pomodliłem się i chłopu jakoś ciężar z serca trochę spadł.. nie taguje bo i tak mirki wyśmiejo. Pozdrawiam:)

RelaniU +100

#putinkrecikorba #polskieonuce
#polska #4konserwy #konfederacja #polityka #konfederacja #polityka #neuropa #bekazprawakow #ukraina #wojna #polska #ruskieonuce #pochowacpodprogiem
Niestety nie. Ukraińcy ciężko u nas pracują, państwo ukraińskie dziękuję nam co chwila za to co robimy, a brauniarstwo od 4 lat ta sama płyta "Ukry złe i upadlina zła". Gdyby Zełeński sam latał teraz z łopatą po ekshumacjach, owinięty w worek pokutny to dalej byłby dla brauniarzy zły
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzMowa była o Wołyniu. Zbrodnia za którą państwo ukriaińskie nie odpowiada w najmniejszym stopniu (bo nie istniało) a mimo to robią obecnie wiele, żeby zachować się jak trzeba, żeby ofiary miały godny pochówek. Do tego się nie odniesiesz?
"Czczenie" nazistowskich zbrodniarzy mnie boli ale mniej, bo to już nie ma przełożenia na nasze życie. Wołyń ma, bo
@SoplicaTadeusz ale nie kłam ukraińcu https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-mer-lwowa-chwali-bandere-na-jego-przykladzie-wyroslo-nowe-po,nId,6509594
Bardzo wymowne, że w twojej głowie nazwanie kogoś Ukraińcem jest obelgą