Wpis z mikrobloga

@bornforburning: nie było tak źle, sama scena " aktu" sprytnie sfilmowana. Natomiast całościowo obraz pasowałby bardziej jako filmik o Dimmu Borgir- zdecydowanie.
Słyszałaś najnowszy singiel Mrocznej Wieży?
Nudzi po dwóch minutach ten dożynkowy blekmetal, ale jak to jest wyprodukowane! Jak to brzmi - majstersztyk. Do tej pory za arcydzieło produkcji uważałem " Arrival " Hypocrisy. Tam Peter Tärgtgren ustawił poprzeczkę bardzo wysoko. Ten album Dimmu Borgir może to przebić.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Czy narażę się dla Black Metal Militia jak napiszę, że w życiu usłyszałam jeden utwór DM (a nawet nie jest zarejestrowany na lastfm!!)?? Tyle spaniałych albumów powstaje, że nie mam ochoty akurat na Burgira. Hypocrisy będzie w Gdańsku, to już masz blisko z Helu po Twojej ostatniej eskapadzie saneczkowej!
  • Odpowiedz
@bornforburning: jak masz czelność wspominać ten Hel? Obiecywałaś mnje tam odebrać i co ? Wymarzłem się niczym Krzysiu latem bez włączonej farelki, czekając na Ciebie- jak frajer spod bramki. A potem te sanki do Pucka holowałem, ludzie mnje fotki robili i szydzili ze mnje. Tak mnje wydymałaś!!!
  • Odpowiedz