Aktywne Wpisy

wykop +32
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

ChlopoRobotnik2137 +104
Chłop był odebrać paczkę w Lake Hugh’s. Musiał iść z buta z 4.5 km ale w sklepie spotkał miłą panią która go podwiozla na pocztę :) a tera użyczyła tyłu swojego domu i chłop odpoczywa nad jeziorkiem w cieniu a zara idzie popływać kajakiem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_097C788E-479E-458A-A95D-5BA816AF1303-16219-0000016574AA7A2C
Pobierz

On ma na pęczki takich, więc pora się przyzwyczaić do bycia w mini haremie a nie skomlec
Nawet zakładając, że nie znalazłaś żadnych rozmów, to ślubu raczej nie będzie, dzieci tym bardziej. Jeżeli dla kogoś powodem do przeciągnięcia ze ślubem są studia podyplomowe (xD), to tak naprawdę typ tego nie chce.
Jak chcesz mieć dzieci, to lepiej zmień partnera..
Co do wiadomości z tą kobietą - od tego zdrada się zaczyna. Choć teraz nic między nimi nie ma,
Studia podyplomowe i przemęczenie XDDDD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Nie wiem, co bym miała napisać? „Hej jestem narzeczoną Twojego kolegi ze studiów. Czy on kiedykolwiek o mnie wspominał”? Bałabym się tego, że wyświetli, nie odpisze a pokaże