Aktywne Wpisy

lubie-sernik +55
Taki zestaw w Seven Eleven wyszedł 25 zł. Całkiem fajna cena.
Nie wiem jak tagować bo # Azja zaraz będą mówić, że zaśmiecam a swojego tagu też nie chce zaśmiecać xD
#sernikpodrozuje
Nie wiem jak tagować bo # Azja zaraz będą mówić, że zaśmiecam a swojego tagu też nie chce zaśmiecać xD
#sernikpodrozuje
źródło: 1000056804
Pobierz
Kupione, od jutra będę żarł tosty przez 3 miesiące a potem 2 lata nie będę mógł na to patrzeć aż znów mi toster spleśnieje, będzie trzeba kupić kolejny za 10zł XD
#jedzenie #jedzzwykopem #heheszki
#jedzenie #jedzzwykopem #heheszki
źródło: 1000019929
Pobierz

Zamierzam kupić paralizator do samoobrony. Według tego co wyczytałem, w Polsce dostępny jest bez zezwolenia paralizator o natężeniu prądu do 10 mA. Jeżeli taki sprzęt kupię to raczej jako ostateczność w sytuacji gdy zmęczę się uciekaniem lub napastnik będzie szybszy ode mnie.
1. Czy takie natężenie jest w ogóle skuteczne? Czy to racej chwyt marketingowy i co najwyżej mogę cytując klasyka "wk*rwić jamnika."?
2. Z tego co wyczytałem to im wyższe napięcie, tym większa zdolność przebicia się impulsu przez odzież napastnika. Czy to prawda?
3. Na co jeszcze zwrócić ewentualnie uwagę?
Możecie mi ewentualnie polecić jakiś gaz pieprzowy na psiecko i ich rodziców. Nie uśmiecha mi się robienie krzywdy zwierzętom, lecz również nie uśmiecha mi się być pogryzionym / pobitym i ponosić konsekwencje zdrowotne.
#samoobrona #gazpieprzowy #militaria #paralizator #pomoc #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #bron #bezpieczenstwo #polska #przemyslenia #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologiazpolski #psiarze #pies #psiecko #shihtzu #pimpek #szczur #zwierzaczki #szczury #ludzietodebile #debil #owczarekniemiecki #owczarki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 5fFSbfuR1A9CkZ3vwcODprXkQo5nDYU5
Pobierz@mirko_anonim: Lepiej kupić gaz pieprzowy. Psikasz w oczy i szybko odsuwasz się do tyłu, bo przez pierwsze kilka sekund taka osoba może jeszcze widzieć.
Jak zamierzasz niby użyć takiego paralizatora? Wyobrażasz sobie sytuację że dostajesz z liścia od jakiegoś typa, upadasz na ziemię on na ciebie wskakuje żeby ci nayebać, a ty szukasz po kieszeniach paralizatora? XD Choćby nawet był w odległości od ciebie i by cię gonił to będziesz w stanie przyłożyć go w odpowiednie miejsce zanim dostaniesz strzała na ryj?
Najlepiej s--------c, to żadna ujma na honorze. Mówię to jako stary wyjadacz, a bić kiedyś się nawet lubiłem.
Nóż pomaga, ale nie polecam, bo jak wyciągniesz, to należy użyć, a jak nie umiesz,
taser przebije się przez ubranie i możesz się bronić na odległość, a ręczny wymaga bliskiego kontaktu i może działać np. tak https://www.youtube.com/watch?v=SKbI_9qug1Y
Jak ktoś będzie naćpany też reakcja na paralizator może być inna
Gazy bardzo dobre ma Fox
zakładając że jest się typowym Mariuszem to raczej możemy stwierdzić ze 100% pewnością że