Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +15
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

źródło: 1000015250
PobierzZawsze rozwalają mnie te teorie spiskowe... xD KTO KUPUJE? GRUVAS SKUPUJE OD ULICY I COS WIE I GRUBAS WCHODZI BY ZAROBIC haha
Taka żałosna próba racjonalizowania sobie straty i modlitwa o odbicie by wyjść na 0
Ja zawsze bardziej skupiam się na negatywach niż pozytywach. A wokół Dino tyle smrodu wybiło w ostatnich miesiącach że jeszcze w niekorzystnych warunkach 1q nic nie wskazuje że coś się "wydarzy" lepszego.
@kwiat_pustyni626
Fajna szydera. Szkoda, że nie na temat ;)
Spekulacja to nie inwestycja. Frajer ten kto miał akcje a mógł wiedzieć, że będzie krucho