Aktywne Wpisy

jmuhha +25
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
PobierzMam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

źródło: spierdotrip
Pobierzo, to o mnie :)
@evolved: xD No tak, teraz ludzie to w domach siedzą albo w telefonach, a jak ktoś gdzieś idzie, to z drugą osobą, więc wiadomo, że jak ktoś łazi sam, to coś knuje.
@choochoomotherfucker: nooo, to było jakieś 16-18 lat temu :d no ale fakt, na moją niekorzyść pewnie działało też podejrzanie szybkie tempo koło podejrzanej 1 w nocy, no i jeszcze te słuchawki przez które nawet nie słyszałem że typ coś do mnie nawijał x] ogólnie wtedy bagiety lubiły spisywać za niewinność, taki pewnie system "motywacyjny" mieli
@evolved: aż mi się przypomniało jak kiedyś też za plecami sygnał błysnął i niby wiedziałem, że to po mnie, ale zgrywałem debila w słuchawkach i idę dalej xD ofc podbiegł chłop i za ramie mnie złapał
@evolved: A jak jest się w jakimś lesie czy na polu dalej od miasta, to fajnie jest posłuchać tej ciszy i czasem ptaszków.
Creepy spierdotripy robią sobie wszyscy, a diagram Junga to pseudonauka, pozdrawiam.
Nie mam pojęcia dlaczego to wtedy zrobiłem,
@lycaon_pictus: Serio? Skąd takie info? Znam ludzi, którzy nie robią, sama przez większość życia nie robiłam.
Nic na ten temat nie pisałam i musiałam googlować, o co chodzi, również pozdrawiam.