Wpis z mikrobloga

No tak, teraz ludzie to w domach siedzą albo w telefonach

@choochoomotherfucker: nooo, to było jakieś 16-18 lat temu :d no ale fakt, na moją niekorzyść pewnie działało też podejrzanie szybkie tempo koło podejrzanej 1 w nocy, no i jeszcze te słuchawki przez które nawet nie słyszałem że typ coś do mnie nawijał x] ogólnie wtedy bagiety lubiły spisywać za niewinność, taki pewnie system "motywacyjny" mieli

U mnie nie zgadzają się tylko
  • Odpowiedz
jeszcze te słuchawki przez które nawet nie słyszałem że typ coś do mnie nawijał

@evolved: aż mi się przypomniało jak kiedyś też za plecami sygnał błysnął i niby wiedziałem, że to po mnie, ale zgrywałem debila w słuchawkach i idę dalej xD ofc podbiegł chłop i za ramie mnie złapał
  • Odpowiedz
no w sumie racja, oczy trza mieć dookoła głowy, a i słuch się przydaje.

@evolved: A jak jest się w jakimś lesie czy na polu dalej od miasta, to fajnie jest posłuchać tej ciszy i czasem ptaszków.

to tak po tych kolejowych miejscówach się
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: q--a szedłem sobie kiedyś tak lasem, było już ciemno i usłyszałem rowerzystów za sobą. Nie mam pojęcia dlaczego, ale wskoczyłem w chaszcze i zacząłem spieprzać. Kiedy dotarli do miejsca na ścieżce z którego wskoczyłem w krzaki, zatrzymali się i zaczęli się patrzeć między drzewa żeby zobaczyć kto, albo co spieprzało. Ja przykucnałem za drzewem i ich obserwowałem z mroku, jakichś 20 metrów.
Nie mam pojęcia dlaczego to wtedy zrobiłem,
  • Odpowiedz
Creepy spierdotripy robią sobie wszyscy

@lycaon_pictus: Serio? Skąd takie info? Znam ludzi, którzy nie robią, sama przez większość życia nie robiłam.

a diagram Junga to pseudonauka, pozdrawiam.

Nic na ten temat nie pisałam i musiałam googlować, o co chodzi, również pozdrawiam.
  • Odpowiedz