@greg_the_emperor: U mnie nie zgadzają się tylko te słuchawki, bo jak chodzę, to wolę wiedzieć, co się dzieje dookoła, zwłaszcza na odludziu.
@evolved: xD No tak, teraz ludzie to w domach siedzą albo w telefonach, a jak ktoś gdzieś idzie, to z drugą osobą, więc wiadomo, że jak ktoś łazi sam, to coś knuje.
jeszcze te słuchawki przez które nawet nie słyszałem że typ coś do mnie nawijał
@evolved: aż mi się przypomniało jak kiedyś też za plecami sygnał błysnął i niby wiedziałem, że to po mnie, ale zgrywałem debila w słuchawkach i idę dalej xD ofc podbiegł chłop i za ramie mnie złapał
@evolved: xD No tak, teraz ludzie to w domach siedzą albo w telefonach, a jak ktoś gdzieś idzie, to z drugą osobą, więc wiadomo, że jak ktoś łazi sam, to coś knuje.
Treść została ukryta...
@evolved: aż mi się przypomniało jak kiedyś też za plecami sygnał błysnął i niby wiedziałem, że to po mnie, ale zgrywałem debila w słuchawkach i idę dalej xD ofc podbiegł chłop i za ramie mnie złapał
o, to o mnie :)
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Creepy spierdotripy robią sobie wszyscy, a diagram Junga to pseudonauka, pozdrawiam.
@lycaon_pictus: Serio? Skąd takie info? Znam ludzi, którzy nie robią, sama przez większość życia nie robiłam.
Nic na ten temat nie pisałam i musiałam googlować, o co chodzi, również pozdrawiam.