Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +1122
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Dzień dobry,
Czytałem książki ostatnio i odkryłem proste rozwiązanie na oszukanie systemu współczesnej eksploatacji polaka robaka. Zbierasz 3 pary (chłop baba albo chłop chłop czy baba baba wsm obojętnie) takie co mają podobne spojrzenie na życie codzienne, względnie podobne zainteresowania i nie są jakimiś zwierzętami. Każdy wrzuca do słoika 200k i kupujecie willę pod wwa, gdzie każdy ma pokój wielkości kawalerki do tego działeczki, salony, garaże i brak kredytu następne 30 lat. Robicie umowę, że jak ktoś chce się wycofać z umowy to pierwsze 2-3 lata traci własność swojej części, w następnych latach pozostali go spłacają (z rozsądkiem). I żyjecie jak Pany. W ciągu kilku lat przez brak czynszu każdy zarabia na własne mieszkania/domy i w wieku 30 lat wszyscy macie sensowną nieruchomość bez kredytu.
Oczywiście przez upośledzenie społeczne taki scenariusz jest nieosiągalny, więc każda osoba będzie bulić 4k za wynajem albo kredyt na 30 lat za kurnik i zarobi w tym scenariuszu tylko bank. Eh, tyle lat na ziemi a my jaskiniowcy bardziej niż kiedyś.
#nieruchomosci #polska #przemysleniazdupy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Gdyby tak bylo to mialbys swoja firme, pracownikow i pewnie mieszkan tuzin
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta