Aktywne Wpisy

NiezlyJestes +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LM317K +44
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

Jak to jest? Bo chyba każdy zna takiego typa 60+ który całe życie chleje, pali, robi pod domem w upale czy mrozie i ma końskie zdrowie xD co więcej ma perfekcyjną linie włosów. Ja to jem jakieś bio produkty, kawy sprowadzane z drugiego końca świata, makarony pełnoziarniste, woda w szkle żeby nie z plastiku, liczenie kalorii, sport, diety i wyglądam o wiele gorzej niż taki dziad xDD. Albo wystarczy że będę spał o 5 min krócej niż zazwyczaj i już jestem nie do życia a w pracy pytają czy jestem chory bo źle wyglądam. A takie typki chleją po robocie w garażu do późna, pośpią kilka h i rano zasuwaja do roboty skoro świt i zdrowie nieskazitelne xDD
#przegryw #zdrowie #biologia #blackpill #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Mnie to bardziej bawią inne przypadki. Jest sobie starsze małżeństwo w takim samym wieku. Od zawsze identyczny tryb życia, identyczna dieta, żadnych używek. Chłop schorowany, baba całkowicie zdrowa (pomimo tego że z wyraźną nadwagą)
@mirko_anonim: tak! Taki jeden z tym roku 61 lat, pracuje całe życie fizycznie, w murarce/wykończeniówce, chleje niemal codziennie, kopci fajki samoróbki kupione u Rumunów na rynku i na kacu idzie do roboty. Chudy jak pies. Końskie zdrowie. ¯\(ツ)/¯