Wpis z mikrobloga

✨️ Czy zdrowy styl życia naprawdę się opłaca?
Jak to jest? Bo chyba każdy zna takiego typa 60+ który całe życie chleje, pali, robi pod domem w upale czy mrozie i ma końskie zdrowie xD co więcej ma perfekcyjną linie włosów. Ja to jem jakieś bio produkty, kawy sprowadzane z drugiego końca świata, makarony pełnoziarniste, woda w szkle żeby nie z plastiku, liczenie kalorii, sport, diety i wyglądam o wiele gorzej niż taki dziad xDD. Albo wystarczy że będę spał o 5 min krócej niż zazwyczaj i już jestem nie do życia a w pracy pytają czy jestem chory bo źle wyglądam. A takie typki chleją po robocie w garażu do późna, pośpią kilka h i rano zasuwaja do roboty skoro świt i zdrowie nieskazitelne xDD

#przegryw #zdrowie #biologia #blackpill #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: po pierwsze to wyrzuć z głowy, to co ty uznajesz za zdrowe. Kup organiczne mięso z krowy prosto od rolnika, jaja też organiczne, mleko niepasteryzowane, podroby znowu - organiczne. Polecam aajonusa vonderplanitza posłuchać na ten temat
  • Odpowiedz
Jak to jest? Bo chyba każdy zna takiego typa 60+ który całe życie chleje, pali, robi pod domem w upale czy mrozie i ma końskie zdrowie xD

@mirko_anonim: tak! Taki jeden z tym roku 61 lat, pracuje całe życie fizycznie, w murarce/wykończeniówce, chleje niemal codziennie, kopci fajki samoróbki kupione u Rumunów na rynku i na kacu idzie do roboty. Chudy jak pies. Końskie zdrowie. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz