Aktywne Wpisy

CerealExperiment +102
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
Wilkbardzonijaki +81
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000009036
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dziwnie mi to pisać, ale chcę to wyrzucić z siebie. Czuje, że mam dużo powodów do radości w życiu, powinienem się cieszyć, ale nie umiem.
32 lata, miałem dobrą pracę, zmieniłem ją aby zarabiać 2k więcej, ale psychicznie nie daje w niej rady. Mam żonę, która mnie kocha i jest w ciąży. W poprzednim roku miałem problem zdrowotny, przez który nie mogliśmy zajść w ciążę, ale w 100% został rozwiązany. Gdy dowiedzieliśmy się o ciąży to była jedna z najszczęśliwszy chwil w życiu.
Nie mogę się w pełni cieszyć. Ciągle myślę o pracy, która mnie wyniszcza. Idealnie byłoby powrócić do poprzedniej, ale już nie ma mojego wakatu. Pracuje w wąskiej branży i nie mam już siły znowu szukać innej roboty, tym bardziej z moją sytuacją życią. Zarabiam w górnych widełkach w moim fachu. Ciężko coś znaleźć z taką samą pensją. Chcę dać swojej rodzinie to co najlepsze, ale nie wiem ile wytrzymam. Chciałby cieszyć się ze życiem, cieszyć się z tego mam u boku naprawdę wspaniałą osobę i wkrótce przyjdzie na świat moje kochane dziecko. Chciałbyś spędzać z nimi każdą wolną chwilę i mieć pracę, która mnie nie niszczy..
#zwiazki #przemyslenia #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Na LIMITED company,
£3.500-4.500 miesięcznie na rękę po podatkach.
W UK jest co roku w styczniu lutym marcu lekki zastuj w branży jak nie jesteś na umowie o pracę,
Raz jest lepiej raz gorzej,
Ale ma się wtedy dobre alibi żeby jechać na długi urlop hehe albo chodzić 2-4 dnia tygodniu do pracy