Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +107
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

#latwogang
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
źródło: {76F2E3F8-81E6-4435-817B-85CCB6F87E22}
Pobierz

Ktoś poruszył ciekawy wątek usuwania #tinder gdy już się spotykacie jakiś czas. Ja nigdy nie ogarniałem tych relacji z tindera mimo że korzystałem przez długi czas, no bo patrzcie załóżmy że spotykasz się z panną już 1-2 miesiące (to może 8 razy max? bo co tydzień) i teraz:
a) opcja A - usuwanie tindera bo po 2 miesiącach stwierdzacie że to na poważnie xD? po takim krótkim czasie nie da się stwierdzić i pewnie nie wypali a potem będzie powrót znów na apke i szukanie par od nowa? Z drugiej strony głupio się spotykać i nadal przesuwać innych, więc druga opcja
b) opcja B - nadal korzystacie bo trzeba się lepiej poznać ale trochę do dziwne i w sumie duże prawdopodobieństwo że zawsze znajdzie się ktoś lepszy w tym czasie a ona powie że "sorry to nie to".
Albo ja nie ogarniam współczesnych relacji albo w każdym wypadku szukanie związku przez tindera musi się skończyć źle xDD
#podrywajzwykopem #badoo #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@GaldCC: To ze mną jest coś nie tak, bo nigdy takiego chada nie szukałam, przecież taki chad to by na mnie nawet nie splunął xD
Nie mam żadnego "beciaka" ani "normika", po drugie dlaczego chad miałby machać akurat mi, skoro ma do wyboru tysiące ładniejszych i ciekawszych kobiet?
@mirko_anonim: a co ty się tylko raz w tygodniu bzykasz? Co ona jest z drugiego końca Polski że raz w tygodniu
Nie mam takich dylematów, bo nie mam tindera.
@choochoomotherfucker: widocznie jesteś w tych 5% kobiet co nie odrzucają wszystkich profili jak leci. Może rzecz jest gdzie indziej, nie wiem, nie znam Cię. Ale dane udostępnione przez tinder jednoznacznie wskazują że 95% profili facetów leci od razu na śmietnik (45% profili kobiet do porównania).
@ChadLite_Looksmaxing: jeżeli przez 2 miesiące nic z tego nie wyszło wiecej i to jest takie fbw to chyba oczywiste że już nic więcej
Ryzykowne, niektorzy radza by nie zadwac takiego pytania, ona sama ma cie meczyc "czym jestesmy"
@siwysiwy02: Ale to Ty tak twierdzisz, nie ja.