Wpis z mikrobloga

#gielda odnośnie tego wpisu https://wykop.pl/wpis/85026997/gielda-idzie-jedno-z-wiekszych-zalaman-rynkowych przyznaje, pomyliłem się, nie będzie to jedno z większych załamań, to będzie zagłada. Dla tych którzy będą pisać stawiaj short - zapraszam do moich wcześniejszych wpisów, tam są ss z potwierdzeniem zapiętych pozycji. Pozdrawiam
@Kameleon021 +2
#gielda Idzie jedno z większych zalaman rynkowych
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UsmiechnietyAnon: możecie się śmiać ale wykres (AT) działa, nie wiem co tak idealnie to wszystko zgrywa ale to naprawdę działa (albo mam coś nie tak z banią) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobacz np. wykres ropy, skąd wiedzieli przez ostatnie pół roku jak go formować idealnie pod takie wybicie? Wszystko wygląda na zaplanowane. A to, że idzie zagłada wystarczy zobaczyć co się dzieje na świecie i jak
  • Odpowiedz
ale po co mam to komuś udowadniać?

@Kameleon021: Bo napisałeś już ten wysryw na ogólnym forum? Dałeś znać jakbyś chciał ostrzegać przed nadchodzącym krachem i teraz jesteś zdziwiony że ludzie się pytają dlaczego tak myślisz i PROSZĄ o argumenty, wykresy, konstruktywną dyskusję.
Wielki pan dał znać, że analiza techiczna działa ale w jaki sposób to już się domyśl. Jak baba się zachowałeś.
Jak nie chcesz odpisać normalnie ludziom to było
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@UsmiechnietyAnon: ale jak ktoś nie wie nic o at (formacje itp.) To po co tłumaczyć komuś takiemu? Tak jakbym przedszkolaka miał uczyć. Jest tag giełda a nie motoryzacja, at to chyba podstawa
  • Odpowiedz