Aktywne Wpisy

brzusio +171

SaintWykopek +31
Mam 27 lat i po raz drugi podchodzę do nauki jazdy. Nie należę do osób, które dobrze radzą sobie ze stresem, ale tym razem muszę zrobić to prawko. W skrócie – dziadkowie są już starsi i czasami trzeba ich gdzieś zawieźć.
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
źródło: IMG_6095
Pobierz

Za 1299zł mamy poco x8 pro, i o ile chce wymienić mojego wysłużonego oneplus 6.
O tyle obawiam się nad bezpieczeństwem i skłaniam się ku iphone 17.
Czy jest ktoś wstanie doradzić mi czy androida jak poco jestem wstanie zabezpieczyć tak jak iphone?
Chodzi mi o te wszystkie funkcje jakie ma iphone czyli find my/zdalna blokada/wymazywanie danych/ że nikt nie złamie faceid itp
Telefonu używam tylko do pracy w zasadzie i spotify (i tu plus dla iphone że są te airpods i działają też sprawnie w miarę nothing itp). Testowałem u znajomych fajnie to wygląda, a poco nie ma nic ;/.
Ktoś coś?
#iphone #android #poco #telefony #kiciochpyta
@Benny_SaSinbe: bateria, znajomi mają i narzekają. Do tego brak szybkiego możliwości przesyłu na komputer, no i nie ukrywa mcena, tu za 1300 mam telefon z dwuletnia gwarancja a na 17stke to juz 4k trzeba dac (czyli w sumie 3x poco).
Jedyny plus to
bezpieczenstwo
Poziom/ilosc zabezpieczen uznalbym za aburdalny wrecz. Jedyne co dziala gownianie i raczej apple bedzie zawsze lepsze pod tym wzgledem, to faceID.
Poza tym masz xx ustawien i pelna integracje bezpieczenstwa od googla. Integracja xiaomi z google jest wrecz zbyt duza.
No ale tak bezpieczne miejsca, zdalna blokada telefonu, zdalna blokada ekranu, uniemozliwienie wylaczenia telefonu, czy orzejacia w tryb offline, opcje detekcji zblizeniowo offline, detekcja
A no ogólnie cena 4k za iphone 17stka gdzie takie poco co go bije pod względem sprzętu na głowę kilkukrotnie
@PiersiowkaPelnaZiol: to nie bardzo rozumiem sens twojego pytania i pozniejszy dywagacji.
Skoro trzymasz na twlefonie az tak istotne i wazne rzeczy, nie wiemfirmowe prywatne itd ktore ktoa moglby wykorzystac orzeciwko tobie. Lub (tym bardziej) masz paranoje.
To wydatek tych 3.7k na iphona nie powinien byc problemem. Ewentualnie kupno ip16 czy 15, ktore sa o 1000-1500zl tansze. Bo nawet jesli maja gowniana baterie, to sobie go