Aktywne Wpisy

straszny_cham +421
#samochodoza #konfitura #polskiedrogi
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
źródło: IMG_7954
Pobierz
klintoniusz +486
Jakieś 10 lat temu wkręciłem się mocno w bieganie. W pewnym momencie przedobrzyłem z treningami i zawodami, co skończyło się silnym bólem piszczeli i wizytą u konowała ortopedy. Oczywiście prywatną, bo terminów brak. Jaśniepan wziął 2 stówy za wizytę (wtedy to nie było mało) i nawet nie dotknął moich nóg. Popatrzył chwilę i zlecił USG Dopplera za kolejne kilkaset pln. Sugerowałem mu, że może trzeba zrobić RTG, bo to może być złamanie

Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
źródło: IMG_6095
PobierzBrzmi to glupio, sle zamiast podchodzic zadaniowo, spraw zeby prowadzenie auta sprawialo ci fun.
Sprawdź czy nie masz objawów adhd lub innego autyzmu, takie osoby mają duże trudności z zdawaniem prawka a nawet w niektórych państwach nie mogą podchodzić do egzaminu.
@SaintWykopek: niestresuj się, aktualnie to p--------e ma instruktor i to on odpowiada za wszystko. najwyżej on może pomyśleć sobie, że jesteś debilem, ale tego nie powinien powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SaintWykopek: jak trochę pojeździsz to ogarniesz, że większość z kierowców nie ogarnia. Nie mają pojęcia po co jest prawy pas, po
@Zzezlag: i to jest błąd. Tumanów na drogach już wystarczy
@K-S-: W zasadzie mam zdiagnozowane przez psychiatrę ADD, ale jeden Szaman twierdzi, że trzeba to leczyć, a inny w ogóle nie uznaje takiego zaburzenia. Ja lata temu przestałem zwracać na to uwagę. Nie jestem fanem brania leków jak tik-taków