Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +286

dodi-lukebakio +10
#gielda elon pierwszy bilioner na świecie? Jak dla mnie to pewne granice zostały dzisiaj przekroczone.
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym, że trackballe w sklepach dla niepełnosprawnych są sprzedawana średnio 1,5-2 razy drożej niż gdziekolwiek indziej za ten sam model? Niezwykle fascynujące zjawisko.
#niepelnosprawni #komputery #trackball #podatki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Coś jak z samochodami, skończyły się dopłaty to staniały
@mirko_anonim: idź sobie do dowolnego sklepu medycznego, np. takiego z ortezami. A później sprawdź ceny tych samych produktów na allegro / aliexpress.
Bo pracownicy, lokale, rachunki za media, dość niska skala musi to wszystko pokryć i jeszcze musi coś zostać.
No oczywiście, że jest dofinansowanie na zakup sprzętu medycznego dla niektórych grup osób, na tym zbijają hajs te wszystkie sklepy.