Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +232
PijeWodePoPierogach +156
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

źródło: IMG_5862
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
I mógłby tak chłop w tym momencie podskoczyć, pięknie by pusty łeb przydzwonił o sufit xD
No na logikę tak, ale w praktyce sporo z tych kobiet to nawet uważa, że jest odwrotnie, tzn. one mają mniejszy wpływ na swoją wagę niż facet na swój wzrost xD Bo u nich to genetyka, choroby, wiadomo tarczyca, no nie mogą nic z tym zrobić, a facet pewnie za dużo palił, za mało mleka pił itd. i dlatego niski jest xD Nie oczekuj tutaj bazowania na faktach, tylko fikołków.
Gdybym był teraz tam na jego miejscu to właśnie tak bym zrobił akurat też ze swoim 190 cm ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
dziara - check
chwalenie się wysokim kukiem - check
pasywne agresywne wzmianki o niższych - check
atencja - check check check
No i dupę trzeba wypiąć oczywiście