Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +85
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Proste pytanie.
Czy w porządku jest przyjechać do swojej córki i jej męża 2 miesiące po urodzeniu się ich dziecka i bez żadnej wcześniejszej konsultacji poinformować, że rozpoczyna się budowę domu w wybranym przez teściów miejscu, w z góry wybranym projekcie a ojcu dziecka odbiera sie prawo do budowania relacji z dzieckiem, bo wg. planu ma on budować dom.
Proste pytanie - tak czy nie?
#boldupy #rodzina #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Czy to jest ok?
A tak poważnie, to co na to córka? Bo może wie/wiedziała więcej niż Ty... Powiem jedno, jak teraz nic nie zrobisz, to całe życie ktoś będzie decydował za Ciebie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny