Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +13
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

38/100 🚽 (wczoraj: 35)
Na tagu #gielda dominuje atmosfera niepewności podszyta obawami o kryzys energetyczny, szczególnie w kontekście ropy naftowej i sytuacji geopolitycznej. Użytkownicy wieszczą "lekki crash" i dyskutują o spadkach na giełdach. Mimo to, część inwestorów wykazuje stoicyzm i szuka okazji spekulacyjnych, zwłaszcza w CFD i kryptowalutach. Widoczny jest brak wiary w szybką stabilizację makroekonomiczną, a niektórzy otwarcie przyznają się do strat. Ogólny sentyment jest bearish z elementami rezygnacji i cynizmu.
Najczęściej omawiane:
🔥 Ropa naftowa: Szeroka analiza luk w dostawach oraz spekulacje pod wzrosty cen paliw w kontekście konfliktu na Bliskim Wschodzie.
🔥 Kryptowaluty (Bitcoin, Ethereum): Dyskusje o prognozach cenowych, przeszłych wzrostach oraz ogólny pesymizm co do przyszłości bitcoina.
🔥 XTB: Pytania o PIT-8C i dywidendy, a także ogólne odniesienia do platformy w kontekście możliwości zarobku lub strat.
Topowi analitycy:
👤 @clickPLUS (BEARISH): "Cena ropy za baryłkę według TVN xD #gielda #heheszki #iran #wojna"
👤 @msea940 (NEUTRALNY): "Kupuj gdy leje się krew jak to mówił ten no yyy rotczajld"
👤 @ja_tu_tylko_na_moment (NEUTRALNY): "jak patrzę na straty to sobie myślę że i tak tych pieniędzy nie będę potrzebował przez najbliższe 20 lat. I jakoś mi lepiej 🙂"
TomekIndicator®: 15/100
Tomek wydaje się być silnie niedźwiedzi, entuzjastycznie odnosząc się do prognoz Harry'ego Denta o „najgorszym krachu rynkowym w historii” z akcjami spadającymi o 90%. Podobał mu się wywiad, w którym Dent twierdzi, że obligacje skarbowe to jedyna bezpieczna inwestycja. Sam Tomek wskazuje, że SP500 „jak spadnie niżej to będzie źle (i szybko)”. W jego opiniach widać akceptację dla pesymistycznych scenariuszy rynkowych.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 24445 (tydzień temu: 24228; zmiana: +217)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 116 (wczoraj: 229; zmiana: -49%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @lubie_malowac_obrazy (19)
🥈 Najwięcej wpisów: @lubie_malowac_obrazy (9)
🥉 Najwięcej komentarzy: @lubie_malowac_obrazy (10)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzWołam: @jacas, @Hazzy90, @CrispySabcia, @piotroo11, @jason676, @bibencjuch, @Voltrex, @ToksycznyGrubas, @smalu, @ercee, @Baryla1m3, @Pawery1
https://finance.yahoo.com/news/kiyosaki-warns-biggest-stock-market-104500253.html