Wpis z mikrobloga

✨️ Obsesja kobiet na punkcie obcokrajowców – zjawisko w polskim społeczeństwie
Ja wiem że kobiety mają swoje za uszami i w pewien sposób obsesyjne zainteresowanie obcokrajowcami to fenomem tego kraju na skale światową ale tak sobie myślę że przecież te chłopy zaprosiły partnerki do tego klubu. Idąc dalej wgl mam wrażenie że duża część mężczyzn w tym kraju ma coś z bycia cuckoldem i nie mówię tego prześmiewczo ale np. większość typów które znam wychowało się bez ojca albo w rodzinie matka była dominująca a ojciec dla świętego spokoju przytakiwał. Ja bym się nie zdziwił że taki obraz mężczyzn to efekt wychowania (+ oczywiście zmiany kulturowe, propaganda).

#blackpill #przegryw #niebieskiepaski #tinder #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Niech ktoś wezwie kartkę, chłop ma wylew.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim to nie jest żadna obsesja tylko kompleksy bycia polką, one boją się wgl tego zdania „jestem polką”, dla nich to jakiś wstyd. Taka to Ci będzie pisała, ze jest obywatelką europy, kiedyś zdarzyło mi się być na przemówieniu prezydenta USA w polsce i była taka laska która ożeniła się z Amerykancem i ona używała zwrotu „nasz prezydent przemawia”, a w stanach może 3 lata xd Nie pytajcie się skąd się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Może tak jest, a może nie potrafią postawić granicy i mają taki styl przywiazania i obawę że kobieta może ich zostawić, że zezwalają na takie zachowanie, a może nawet mają to gdzieś.

Jeśli chodzi o nasze kobiety, to jest jakaś część z nich, która ewidentnie ma zafiksowanie w temacie egzotyki lub innej naradowosci, ale dalej uwazam, że są one w mniejszości z tym, że te właśnie ekstremalne przypadki są
  • Odpowiedz