Wpis z mikrobloga

@kjubikul: o nic, cieszymy się i chcemy żeby jak najwięcej ludzi z ich kręgów towarzysko-rodzinnych (ze szczególnym uwzględnieniem mężów) też zobaczyło te zdjęcia i cieszyło się razem z nami.
  • Odpowiedz
@gorobei:
Nie żebym ich bronił, ale wczoraj się urodziliście? Co wy probujecie udowodnić że istnieją szlaufy?

@Rudz1elec
Ja tam widziałem na tych zdjęciach same raszple, ale nie będę się w to zagłębiał, bo nie wiem czemu miało by mnie to obchodzić, po prostu zastanawiam się czemu wzbudza to w was takie emocje
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: mordo ja nie mam żadnej lini obrony, mówię tylko że na zdjęciach widzę niezbyt atrakcyjne i niezbyt młode kobiety. Ja nikogo nie bronię tylko próbuje ustalić o co to całe halo. Czy tylko o to że część bab to szlaufy? A jeżeli tak to co z tego

A w ramach ujednolicenia definicji; mówiąc Raszpla mam na myśli kobietę która ma czasy swej młodości za sobą i jest obleśna
  • Odpowiedz
@kjubikul: wpierw mowiles o starych babach.
Jak Ci powiidzalem ze nie byly stare
To nagle ze byly brzydkie
ALe teraz wcale tego nie mowiles xd

Dobra dobra idz byc kukoldem gdzie indziej
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: napisałem „stare pasztety”. Jestem cuckoldem bo pytam się o co jest awantura? Przecież ja ich nie bronię, tylko dla mnie od zawsze jest oczywiste że są baby które lubią być zeszmacone, baby które obciągną wszystkiemu co się rusza, więc nie rozumiem o co to poruszenie
  • Odpowiedz