Wpis z mikrobloga

✨️ Związki i zdrady: Dlaczego mężczyźni są wierniejsi?
zastanawiajace ze dla kobiety nawet jak bylbys 10/10 ale sie toba znudzi to pusci sie w mgnieniu oka. niewazne czy jestes milionerem, gwiazda sportu, mozesz byc nawetw topce mezczyzn i ma z toba udane zycie, nic jej nie brakuje - i tak przyjdzie taki moment gdzie trawa bedzie bardziej zielona zaplotem i zdradzi. co ciekawe obserwuje to u kobiet w roznym statusie - i u takich ledwo po podstawowce i takich po doktoracie, o urodzie modelek i brzydkich jak noc, jest jakis maly promil kobiet ktore chocby skaly sraly nie zdradzi ale z mojego doswiadczenia - wystarczy minimalny kryzys w zwiazku, lub atrakcyjniejszy (pod dowolnym katem) partner i wrotki sa odpinane.
u facetow tego nie obserwuje - wiekszosc facetow chce swietego spokoju, kochajacej zony, zrozumienia i wsparci i wiernosci. znam wielu ktorych codziennie podrywaja kobiety a mimo to nigdy nie zdradzili, nawet jak mieli slabszy czas w zwiazku. wsrod kobietnie znam ani jednego takiego przypadku. #tinder
ja odpuszczam, w moim zyciu bylem w zwiazkach dluzszych, bylem sam kilka lat i obecnie nie ma sensu pakowac sie w zwiazek staly. facet nic na tym nie zyska a tylko moze dosc duzo stracic.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Funkcjonujesz w swojej bańce, więc widzisz tych normalnych facetów, ktorzy trafiaja na s---------w baby. Ja ci mogę powiedzieć że znam sporo zajebistych babek, które trafiały na niezłych chujków...
  • Odpowiedz
znam wielu ktorych codziennie podrywaja kobiety a mimo to nigdy nie zdradzili, nawet jak mieli slabszy czas w zwiazku. wsrod kobietnie znam ani jednego takiego przypadku.

@mirko_anonim: To tylko twoje doświadczenia. Większość przystojnych facetów, których znam ruchała na boku będąc w związku. Realia są takie, że faceci bywają wierniejsi ale tylko dlatego, że większość ma problem żeby zainteresować jedną kobietę żeby wejść z nią w związek, a co dopiero jeszcze
  • Odpowiedz
znam wielu ktorych codziennie podrywaja kobiety a mimo to nigdy nie zdradzili

@Kotdog: Nie. Po prostu nie traktują cię na tyle poważnie, by chwalić ci się swoimi łóżkowymi podbojami. Mężczyźni zdradzają - to nie opinia, a fakt. Jesteśmy tak stworzeni, by zaliczać jak najwięcej kobiet. I tylko brak zainteresowania ze strony kobiet może narzucić nam wierność. Nie karm się bajkami ze swojej bańki. Dane pokazują jasno: to mężczyźni częściej popełniają
  • Odpowiedz