Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie poznać kogoś mając 28 lat?
Gdzie można "kogoś poznać" mając 28 lat? xD

Zaczynam trochę ironicznie ale ostatnio podświadomość sugeruje mi, że to już ten czas. Od trzech lat jestem singlem i w sumie widzę sporo zalet, ułożyłem sobie życie zawodowo, mam czas i pieniądze na wszystko co chcę. Za każdym razem jak próbuję to zmienić uświadamiam sobie jak ciężko zbudować sobie z kimś sensowną relację. Dwa tygodnie temu założyłem tindera i w sumie to sporo osób tam widziałem ostatni raz (6 lat temu). Mam kilka par dziennie ale 90% z nich pojawia się 50-80 km od miejsca w którym przebywam (jak pojadę gdzieś indziej to tam gdzie byłem). Pomijam już, że ciężko o jakieś sensowne rozmowy. Większość opiera się na - podróże, netflix, instagram, konsumpcjonizm. Jak chcesz pogadać o podróżach to i tak nie da się bo ich wizja podróży to relacja na sociale. Kluby mi w ogóle nie odpowiadają. Na ulicy na żonę też raczej nie wpadne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem, co chcę coś w tym zmienić to szybko się zniechęcam.
#p0lka #zwiazki #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dwa tygodnie temu założyłem tindera i w sumie to sporo osób tam widziałem ostatni raz (6 lat temu).

90% z nich pojawia się 50-80 km od miejsca w którym przebywam (jak pojadę gdzieś indziej to tam gdzie byłem).

@mirko_anonim: szlag, chyba mam udar
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
roztropny-opiekun-3: Miałem zadać dokładnie to samo pytanie. Mam 29 lat i podobne obserwacje na tinderze tyle, że mam matche z dziewczynami które są znacznie bliżej niż 50 km. Dodatkowo po jednym dniu tracę zainteresowanie rozmową bo z tyłu głowy mam świadomość, że to wygląda tak, że każdy pisze z wieloma osobami i to wszystko jest takie jakieś nienaturalne. Sam się łapie na tym, że swipuję bo może następną para będzie "lepsza".
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyważony-kreator-50: Zamiast państwowego Pindera czy przekombinowanych appek randkowych na bazie sieci P2P, machnijcie se mirasy appkę, która by operowała na bazie BLE. Robicie sobie profil, konfigurujecie filtry osób w przypadku napotkania których ma wyskoczyć powiadomienie, a aplikacja zamiast podsuwać osoby z bazy, skanuje inne urządzenia BLE wokół was i loguje o której godzinie kogo spotkaliście (tu trochę zabawy z określeniem czasu po jakim wymazywane są dane i jaki cool down przed
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przykładny-fundamentalista-11: Interesujesz się dziewczynami o takim wyglądzie, których celem jest ładna relacja na SM. To jak kobieta zdziwiona, że byczek z siłki nie ma romantycznych zainteresowań i całe życie kręci mu się wokół siłki i pracy. Ładne, instagramowe dziewczyny interesują się instagramem i zdjęciami na niego.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz