Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +151
Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

eugeniusz_geniusz +293
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Gdybyśmy mogli tylko znaleźć jakiś wspólny mianownik w tym wszystkim? Może to że te pary, rzekome "minimum" wygląda jak wygląda i nie musi nic robić bo takich panien ma na pęczki + że to działa? A same komplementy oprócz tego że "wychodzą nosem" to oczywiście wcale nie podbijają poczucia własnej wartości i ego do niebotycznych rozmiarów? No ciekawe skąd się statystyki wzięły że kobiety
I właśnie głownie przez taki tok myślenia który nadali rodzice i propaganda mnóstwo ludzi umrze bez rodziny, nie jest to nic personalnego ale jest mnóstwo ludzi którzy całe życie żyli nie swoim życiem tylko czyimś innym np. rodziców których nie da się zaspokoić bo sami są niestabilni albo oderwani od rzeczywistości.
Kiedyś było takie powiedzenie że
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja specjalnie mam niewyraźną fotę, bo chcę pozostać anonimowy. Poza tym chcę być oceniany po charakterze, a nie po wyglądzie. Jeżeli jakaś zobaczy mój profil i go odrzuci, bo nie widzi dokładnie jak wyglądam, to nie mam żalu.