Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
inspirujący-strażnik-54: Odpowiedź różowej wyżej to czyste xD

Gdybyśmy mogli tylko znaleźć jakiś wspólny mianownik w tym wszystkim? Może to że te pary, rzekome "minimum" wygląda jak wygląda i nie musi nic robić bo takich panien ma na pęczki + że to działa? A same komplementy oprócz tego że "wychodzą nosem" to oczywiście wcale nie podbijają poczucia własnej wartości i ego do niebotycznych rozmiarów? No ciekawe skąd się statystyki wzięły że kobiety
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
planowy-mentor-16:

Kogoś dojrzałego, z klasą i kulturą, żeby nie wstydzić się go przed moją rodziną

I właśnie głownie przez taki tok myślenia który nadali rodzice i propaganda mnóstwo ludzi umrze bez rodziny, nie jest to nic personalnego ale jest mnóstwo ludzi którzy całe życie żyli nie swoim życiem tylko czyimś innym np. rodziców których nie da się zaspokoić bo sami są niestabilni albo oderwani od rzeczywistości.
Kiedyś było takie powiedzenie że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
obowiązkowy-wizjoner-32: co za p---------e, ja mam totalnie odwrotnie, dosłownie każda chce związku i w przeciągu jednego roku miałem co najmniej kilka lasek wartych rozwazenia pod tym kątem. Ty pewnie jesteś do bólu pusty dokładnie tak jak ładne laski, one się rozpuściły pięknem a ty wzrostem, więc masz w------e w jakiekolwiek starania. I tak zazdroszcze

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak przez 10 lat nie umiesz sobie nikogo znaleźć to moze problem jest w tobie. Ja mam męża z tindera i znam jeszcze jedno małżeńswto i 2 narzeczeństwa tam poznane. Jak ktoś ma jasne cele to znajdzie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

zdjęcia brzydkie, rozmazane

Ja specjalnie mam niewyraźną fotę, bo chcę pozostać anonimowy. Poza tym chcę być oceniany po charakterze, a nie po wyglądzie. Jeżeli jakaś zobaczy mój profil i go odrzuci, bo nie widzi dokładnie jak wyglądam, to nie mam żalu.
  • Odpowiedz