Aktywne Wpisy
Robol +290
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

mutated5G_hornet +119
Zastanawiam się, jakim trzeba być frajerem, by przygarnąć samotną matkę i dymać na obcego bachora?
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki

korzystalem z apek randkowych glownie #tinder od ponad 10 lat z wiekszymi lub mniejszymi przerwami, nigdy nie mialem problemow ze znalezieniem par (glownie przez wzrost bo ponad 2m mam) ale szybko sie przekonalem ze tam nie ma opcji znalezc kogos na stale - raczej przelotne znajomosci. poznawalem rozne kobiety - z roznych srodowisk, z roznym wyksztalceniem - byly i sprzedawczynei z zabek i panie adwokatki, duzo biurowych (standard w wiekszych miastach) jak i sportsmanki. przez te lata wyklarowal sie mi obraz kobiet, niestety dosc przykry. to co laczylo te kobiety to pogarda do niskiego wzrostu u facetow, ja w sumie zanizalem moj, mowilem ze mam np 195cm (a nie jak w rzeczywistosci 205) i w wiekszosci przypadkow one nie widzialy roznicy, natomiast jakos magicznie zawsze ale to zawsze wiedzialy jak chlop ma mniej niz 180. jezyk im sie zawsze rozwiazywal jak pytalem o te kwestie - bardzo duzo kobiet juz na starcie odrzuca niskich, nawet bardzo wartosciowych, majetnych - a juz niskie babki wioda w tym prym, one maja najwieksze cisnienie. Ile sie nasluchalem jacy to niscy faceci sa beznadziejni itd itp - od lasek ktore niewiele potrafily wniesc do relacji niz swoj duzy b---t.
ale nie o tym - jesli ktos szuka na portalach randkowych milosci na cale zycie to ostrzegam, nie tedy droga. moze sie zdarzyc ze akurat pyknie i traficie na laske ktora dopiero co zalozyla tindera i nie zdazyla jeszcze przesiaknac tym co za chwile opisze, ale to juz chyba unicorny. kobieta, nawet srednio atrakcyjna ktora w realnym zyciu praktycznie nie dostaje komplementow i nikt jej nie podrywa, po zalozeniu konta na portalu randkowym wstawieniu mniej lub bardziej odwaznych zdjec, dostaje natychmiastowego boosta. nagle setki par, zaczyna do niej pisac dziesiatki facetow, roznych, z dobrymi furami, wysokich, niskich, sportowcow, informatykow itd- przekroj ma ogromny. taka kobieta dostaje ogromny wyrzut dopaminy, chce byc atencjonowana, na kazde jej skinienie ma kilkunastu facetow gotowych na spotkanie. jesli macie slabe powodzenie pomyslcie sobie jak byscie zareagowali gdyby nagle zaczely do was pisac dziesiatki dziewczyn. chetne na spotkanie. tak to dziala. wiekszosc bab po czyms takim ma juz przestawione ustawienia fabryczne. spotyka sie z jednym drugim ale w glowie caly czas ma mysl ze tam czeka kolejnych 100 - i zapewne wsrod nich jest ten lepszy, jedyny. wiec szuka dalej. nazywam to casem półki sklepowej, gdzie wchodzimy w alejke i widzimy setki zeli pod prysznic, jeden jest orzezwiajacy, drugi energetyczny, trzeci turbo drogi, mozemy tak przebierac godzinami, chcemy sprobowac wszystkich i znalezc ten najlepszy dla nas. ale wybor sie nie konczy. podobnie te kobiety. nawet jesli zdecyduja sie na dluzszy zwiazek to z tylu glowy maja caly czas ze od kolejnego potencjalnei lepszego faceta dzieli je doslownie jedno klikniecie i ponowne zainstalowanie apki. kto byl z baba na zakupach ubran wie o czym mowie. wieczny wybor, wiecznie neizadowolona.
przerobilem to wielokrotnie. bylo fajnie bylo milo ale po jakims czasie babka odbija i konczy, szuka kolejnego. ile to mialem sytuacji gdy z bekiem chciala wracac bo jednak u mnie jej bylo najlepiej a ten nowy okazal sie totalnym baranem.
ciekawe jak to wplynie dlugofalowo na relacje kobieta-mezczyzna. ostatnie 20lat sporo zmienily, mysle ze bedzie tylko gorzej, duzo mezczyzn po prostu odpusci, ale jak to wplynie na demografie/ relacje - czas pokaze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Gdybyśmy mogli tylko znaleźć jakiś wspólny mianownik w tym wszystkim? Może to że te pary, rzekome "minimum" wygląda jak wygląda i nie musi nic robić bo takich panien ma na pęczki + że to działa? A same komplementy oprócz tego że "wychodzą nosem" to oczywiście wcale nie podbijają poczucia własnej wartości i ego do niebotycznych rozmiarów? No ciekawe skąd się statystyki wzięły że kobiety
I właśnie głownie przez taki tok myślenia który nadali rodzice i propaganda mnóstwo ludzi umrze bez rodziny, nie jest to nic personalnego ale jest mnóstwo ludzi którzy całe życie żyli nie swoim życiem tylko czyimś innym np. rodziców których nie da się zaspokoić bo sami są niestabilni albo oderwani od rzeczywistości.
Kiedyś było takie powiedzenie że
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja specjalnie mam niewyraźną fotę, bo chcę pozostać anonimowy. Poza tym chcę być oceniany po charakterze, a nie po wyglądzie. Jeżeli jakaś zobaczy mój profil i go odrzuci, bo nie widzi dokładnie jak wyglądam, to nie mam żalu.