Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rumbowy +547
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

![[AMA] Diagnosta na okręgowej stacji kontroli pojazdów](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7a8f82bd3a415ef5bafba54c84abfa89d5650717fcf8bf2a86aff6e86bff5f99,q80.jpg)

Pierwszy wyjazd w tym roku. Wielkie roztopy na Pomorzu, trochę wody, trochę piachu, trochę sucho. Na Wiśle od groma lodu. Po za tym trzeba uważać na psie kupy bo nigdy chyba tyle tego nie było. Dosłownie wszędzie...
#rowerowyrownik #rusztczew
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000006049
Pobierz