Aktywne Wpisy

Larsberg +4
Ten mecz pokazał że futbol potrzebuje gruntownych reform.
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
źródło: 1000030938
Pobierz
Mariuszzuk +37
Ciekawstka:
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
źródło: 1000014534
Pobierz

Jestem devem. Dopiero 2 lata temu dołączyłem do branży. Pierwszy raz trafiłem na bench, bo kontraktownia nie ma nowych projektów. Jak to poważna sprawa, czy bench jest normalny i może się zdarzyć każdemu? Wiem, że kusi postrasznie mnie jak młodego na budowie, ale chociaż ten raz odpuście i napiszcie serio - z czym mam do czynienia?
#programista15k #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Takze nie
Tak po prostu jest. Jak płacą to się ciesz. Warto oczywiście spędzić ten czas na szukaniu pracy gdzieś indziej, żeby nie obudzić się ręką w nocniku. Jak kontraktornia nie znajdzie nowego projektu to oczywiście cię zwolnią: wszystko zależy od tego jak cię widzi kontraktornia i czy opłaca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord