Aktywne Wpisy
p0melo +192
Byłem u lekarki, wizyta 10 minut, z czego 7 minut to była cisza bo pi$da coś tam sobie w komputerze wpisywała nie patrząc na mnie. Zadała mi pytanie boli co i po co przyszedł? Czy biorę leki?
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
źródło: images
Pobierz
twardy-zawodnik +217
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jestem devem. Dopiero 2 lata temu dołączyłem do branży. Pierwszy raz trafiłem na bench, bo kontraktownia nie ma nowych projektów. Jak to poważna sprawa, czy bench jest normalny i może się zdarzyć każdemu? Wiem, że kusi postrasznie mnie jak młodego na budowie, ale chociaż ten raz odpuście i napiszcie serio - z czym mam do czynienia?
#programista15k #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Takze nie
Tak po prostu jest. Jak płacą to się ciesz. Warto oczywiście spędzić ten czas na szukaniu pracy gdzieś indziej, żeby nie obudzić się ręką w nocniku. Jak kontraktornia nie znajdzie nowego projektu to oczywiście cię zwolnią: wszystko zależy od tego jak cię widzi kontraktornia i czy opłaca