@ethize: dobrze wiedzieć że taki jest konsensus dzięki, chociaż nie przekonuje mnie argumentacja że bierzemy słowa ze świata IT to nagle zmienia się odmiana
@ethize: moze sie nie spotkałem bo rzeczy związane z IT zwykle po angielsku przyswajam. Masz racje chociaz nie podoba mi się to. Za to kojarze ze w chemii sie mowi agenty faktycznie
@ethize: do d--y te open ai musk już zdążył obiecać tydzień temu centra danych w kosmosie, bazy na księżycu, wykorzystanie procentów energii słonecznej i latanie do obcych galaktyk (tak, galaktyk) a to wszystko możesz mieć już dziś, jeśli kupisz akcje spacex xD
@ethize: jest to zwykle mydlenie oczu. Pamietam czasy petrolinvest krazuzego. Tez mowili ze juz prawie dokopali sie do ropy. Pamietam. Te same bajki numery. Ai to jest na razie fajna zabawka I tylko Google daje rade najlepiej. Reszta albo padnie albo będzie stocznie podtrzymywana przy życiu.
źródło: 1000013968
Pobierzhttps://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/agenty-raz-jeszcze;24312.html
musk już zdążył obiecać tydzień temu centra danych w kosmosie, bazy na księżycu, wykorzystanie procentów energii słonecznej i latanie do obcych galaktyk (tak, galaktyk)
a to wszystko możesz mieć już dziś, jeśli kupisz akcje spacex
xD
Ps. Excel też miał zabrać prace księgowym