✨️ Czy przegryw ma szansę u kobiet z Bliskiego Wschodu?Ⓘ Czy taki przegryw miałby szanse u kobiet z bliskiego wschodu? Nie ukrywam że podobają mi się takie ale nie tylko takie Arabki ale też z Turcji czy Maroka, mniej więcej te rejony i klimaty.
@mirko_anonim: w skrócie: nie mózg kobiety jest taki sam niezależnie od miejsca zamieszkania ocenia jak facet radzi sobie w życiu i nie widzi nic uroczego w przegrywie
jedyna różnica jaka może być, to jeżeli ona chce się dostać z jakiegoś powodu do Polski i związek z Polakiem mógłby jej w tym pomóc, to może przez jakiś czas udawać zainteresowanie ale nawet to jest mało prawdopodobne, bo obok przegrywa ma zazwyczaj do
@mirko_anonim: Na appkach jakoś niespecjalnie tam szło w podrywanie. Ale nie sprawdzałem każdego kraju, a raptem kilka pojedycznych. Powinieneś zainteresowaś się tematem Azji. Pisałem o tym wiele razy na mirko. W Afryce też jest dobre branie, ale tam już trzeba znać kraje, gdzie nie szukać kobiety (w takiej Botswanie 25% ludzi ma HIV).
@mirko_anonim: Jak Korwin kiedyś powiedział, że baba woli być 4 żoną "prawdziwego mężczyzny" niż jedyną przegrywa. Te różnorakie Arabki często nawet nie zamierzają wyjeżdżać od siebie ani uczyć się obcych języków bo już pewnie w wieku 15 lat zostanie taka żoną jakiegoś bogacza o ile jest ładna. Turczynki albo są zafiksowane w samorozwój i uczą się na pamięć do egzaminu państwowego, który zapewnia pracę w urzędach państwowych bo jedynie tam
Czy taki przegryw miałby szanse u kobiet z bliskiego wschodu? Nie ukrywam że podobają mi się takie ale nie tylko takie Arabki ale też z Turcji czy Maroka, mniej więcej te rejony i klimaty.
#przegryw #tinder #zwiazki #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
mózg kobiety jest taki sam niezależnie od miejsca zamieszkania
ocenia jak facet radzi sobie w życiu i nie widzi nic uroczego w przegrywie
jedyna różnica jaka może być, to jeżeli ona chce się dostać z jakiegoś powodu do Polski i związek z Polakiem mógłby jej w tym pomóc, to może przez jakiś czas udawać zainteresowanie
ale nawet to jest mało prawdopodobne, bo obok przegrywa ma zazwyczaj do
Powinieneś zainteresowaś się tematem Azji. Pisałem o tym wiele razy na mirko.
W Afryce też jest dobre branie, ale tam już trzeba znać kraje, gdzie nie szukać kobiety (w takiej Botswanie 25% ludzi ma HIV).
@mirko_anonim: nie, jeśli nie jest min 7/10