Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +763
Za kilkadziesiąt minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 złotych. TYSIĄC CZTERYSTA ZŁOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjścia z gabinetu z receptą na jakiś lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
Pobierz
derek25 +96
Zwracam się do właścicieli kanałów Konfitura i Samochodoza być może przeglądają ten tag.
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
źródło: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
Pobierz

68/100 🚀 (wczoraj: 72)
Nastroje na tagu #gielda na Wykop.pl to obecnie połączenie ironicznego optymizmu z kontrariańskimi strategiami. Pomimo powszechnych obaw o potencjalną wojnę w Iranie i jej wpływ na rynki, wielu użytkowników postrzega tę perspektywę jako okazję do "kupowania dołka" lub "ładowania po same kule". Częste są humorystyczne, ale jednoznacznie bycze nawoływania do inwestowania w tym okresie. Dyskusje często obracają się wokół tzw. „śmieciuchów” – wysoko spekulacyjnych aktywów, na których widzi się szanse na szybkie zyski. Pojawiają się również pozytywne komentarze dotyczące spółek technologicznych (AMD, Google, NVIDIA) oraz entuzjazm związany z ofertami 0% prowizji na ETF-y. Ogólny sentyment jest byczy, charakteryzujący się gotowością do podjęcia ryzyka i wykorzystania zmienności rynkowej, nawet jeśli jest to wyrażane z dużą dozą sarkazmu.
Najczęściej omawiane:
🔥 Iran/Geopolityka: Dominujący temat, często postrzegany jako katalizator do 'dołeczków' i okazji inwestycyjnych.
🔥 AMD: Spółka często wymieniana w kontekście 'podjadania' akcji i oczekiwań na wzrosty.
🔥 Google: Dyskusje o sile spółki, jej zdolności do utrzymania ceny i potencjale wzrostu w kontekście AI.
Topowi analitycy:
👤 @Konigstiger44 (BULLISH): "Donald elegancki chłop czeka do piątku, szybki w------l Iranowi po zamknięciu rynku i spokój przed poniedziałkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
👤 @BasTajpan (BULLISH): "Miałem kupić drewno na budowę dachu, ale mam takie pewniaczki, ze w poniedziałek kupię cały tartak"
👤 @jacas (BULLISH): "Na tagu panika i zamykanie pozycji przed wojną czyli czas wjeżdżać po same kule ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
TomekIndicator®: 5/100
Tomek wykazuje ekstremalnie niedźwiedzi sentyment. Uważa, że rynek jest na "górce" i przewiduje "dołek, jak tu nikt w nic nie będzie chciał inwestować". Prognozuje deflację i recesję, akcentując, że "musi się giełda zawalić", co otwiera mu drogę do kupowania tanich obligacji. Wskazuje na "niedźwiedzią flagę" Bitcoina i uważa, że długoterminowe obligacje to "ratunek i plaster na szaleństwo" rynku.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 23407 (tydzień temu: 23230; zmiana: +177)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 219 (wczoraj: 209; zmiana: +5%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin (37)
🥈 Najwięcej wpisów: @vladi_putin (14)
🥉 Najwięcej komentarzy: @vladi_putin (23)
❔ Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
Pobierz