@Patryk_z_lasu: w komentarzu same fagasy w rurkach co się boją wszystkiego. Mierzenie jaj chochlą to pikuś, co wy powiecie jak pójdziecie na kolonoskopię - pewnie na znieczulenie bo takie piz**czki rureczki jesteście, co? Cewnikowanie też pewnie u was wzbudza dreszcze.
@MistrzKowalski: kiedy wam się znudzi to kłamanie? Potem chłopaki zamiast pójść przygotowani, szast prast i po sprawie to mają na komisji zdziwko bo na wykopie ktoś powiedział że żadnego sprawdzania jaj nie ma. Ehh chłop chłopu wilkiem
@mialo_wyjsc_inaczej: u mnie tego nie było i w sumie jaki byłby tego sens? Po co jakiś typ w wojsku mialby Ci oglądać jaja i walka w kontekście wysłana do rezerwy Lol
@adam-pajac: nie wiem, jeden kolega mowil, ze kazali kaszlnąć, ale tu nie jestem pewny czy nie żartował. Tak czy inaczej, w jego komisji badali siura i odbyt
@Patryk_z_lasu: @AtlantyQ @KanJaweuDieZweite jaja się waży by wiedzieć czy żołnierz zostawi wystarczająco dużo nasienia na podbitych ziemiach. Tzw. sowiecka szkoła.
źródło: mieso-armatnie
PobierzI tacy mają bronić naszego kraju...
@MistrzKowalski: kiedy wam się znudzi to kłamanie? Potem chłopaki zamiast pójść przygotowani, szast prast i po sprawie to mają na komisji zdziwko bo na wykopie ktoś powiedział że żadnego sprawdzania jaj nie ma. Ehh chłop chłopu wilkiem
@dullboy: a kiedy tobie się to znudzi ? j---a nie sprawdzają lekarki tylko lekarze tak było i tak jest a w memie zdjęcie dwóch cip.
Tzw. sowiecka szkoła.
@MistrzKowalski bredzisz. sprawdza jakikolwiek lekarz którego ogarnęła komisja. u mnie akurat trafiła się kobieta