Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie doradze ale powiem jak u mnie

moja tez jest psychiczna ale wyrachowana , lekarka wroclaw, wysokie stanowisko w szpitalu
dzieci 3 i 4 lata , zapisala do najdrozszego przedszkola jakie bylo , koszt jednego dziecka 3500 zl wiec za dwojke 7000zl samo przedszkole.

ja sie na nie nie godzilem , walczylismy o to w sadzie i suma sumarum ja place 25% tego przedszkola a
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a czy nie myślałeś o opiece współdzielonej ? Bo tez jak ona jest w takim.stanie...to chcesz z nią dzieci zostawić? Depresja ,depresja ale depresja raczej nie polega na byciu chamskim w stosunku do męża...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeżeli masz agresywną kobietę i myślisz o rozwodzie to pierwsze co powinieneś zrobić to zacząć zbierać na nią nagrania przez najbliższe pare miesięcy bo możesz się w sądzie zaskoczyć jak odegra scenę skrzywdzonej pani domu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: baba ma vit D3 na zdrowym poziomie?
W Polsce to trzeba cały rok właściwie suplementowac.
Bo jak nie to depresja się może pojawić.
Ćwiczy jakiś sport? Jak nie to nie dziwne że jej na banie siada.
Je cukier? To też środek depresyjny
  • Odpowiedz
hyyja tam...dałeś sobie wejść na głowę to teraz masz. Szykuj materiał dowodowy bo pójdziesz z torbami

@ShawnSpencer: dokładnie, chłop zarabiał 40k PLN, miał majątek przed poznaniem baby golodupczyni.
I wziął z taką ŚLUB? XD²
To już jakaś wyższa forma masochizmu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chcesz zostać z gołą dupą? Załuż jej niebieską kartę, skoro stosuje p-----c. Zbieraj dowody, bo inaczej jesteś skończony. Żona nie chce się leczyć, to jej decyzja. Wiadomo szkoda dzieci, ale one dorosną, a co będzie z Tobą? Zarabiasz kupę forsy i potrafisz zadbać o rodzinę. Nie strać tego. Powodzenia
  • Odpowiedz
  • 0
@H_266: To nie ma żadnego znaczenia. Sąd oddali wniosek o przprowadzenie dowodu z takich nagrań. Bo może. Chłop przepadnie jak wielu.
  • Odpowiedz