Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Z drugiej strony – tyle przeszłaś i chcesz się teraz poddać? Wiem że to pewnie brzmi dość błaho, ale zawsze możesz być świadectwem tego że się da. Choć fakt, że sens życia jakiś warto mieć – najlepiej w drugim człowieku, może w pomocy innym w podobnych sytuacjach – pisałaś że były i znajomi nigdy cię nie docenili, z drugiej strony ilu jest takich pośród nas, dla ktorych nawet rozmowa by
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masz wielkiego przytulasa !!!! I tak ma sens, waleczna z ciebie babka ! I Twoje życie ma sens!!! I jeszcze kiedyś zobaczysz światełko! Wiem,że to oklepane frazesy ale pomysł z jakiego bagna się wydostałas. Niestety twoje perypetie nie są odosobnione, czasami mam wrażenie,że jak człowiek myśli,że już tyle ch*ii w życiu zaznał ...to się okazuje,że los mu odblokowuje jeszcze level ch*ja gold, premium, prestige I co tam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jesteś babą, chłopów samotnych jest mnóstwo,jest sporo więcej niż samotnych bab wystarczy że się usmiechniesz do kilku i już zagadują,weszli.by w związek.

A mimo.to marnowałas czas z jakimś zamulaczem, Narcyzem?

No to masz co masz.
Rób tak dalej
  • Odpowiedz
Przytuliłbym, ale nie mam kogo.
Ale ogólnie tak jak piszesz, życie na tym kawałku skały nie ma większego sensu, jesteśmy tylko hodowlą dla innej wyżej rozwiniętej cywilizacji. Jak będą chcieli, to zrobią kolejny "potop", zbudują sobie nową wersję humanoida i założą nową cywilizację.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Hej, widzę, że jesteś inteligentną i wrażliwą kobietą, do tego jesteśmy raczej w zbliżonym wieku i myślę, że chyba mogłybyśmy się zrozumieć - jak chcesz się od czasu do czasu podzielić zwierzeniami czy przemyśleniami to napisz do mnie. A tak ogółem to nie warto się przejmować ludźmi, sama żałuję że nie doszłam do tego 20 lat wcześniej, gdy zaczęły się moje emocjonalne perturbacje ( ͡° ʖ̯ ͡
  • Odpowiedz