Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Gratuluję posiadania sprawnie działającego mózgu. Niewielu ludzi zadaje sobie trud weryfikowania własnych poglądów. Ja mam problem z polskim narodem bo uważam, że w swojej masie jest zbyt tolerancyjny, za mało katolicki, tępo zapatrzony w zachód, skupiony na z--------u i raczej wulgarny. Kiedyś byłem gorliwym patriotą, dzisiaj też jestem, ale kocham Polskę przez łzy, jak matkę wariatkę. Byłem na granicy, widziałem migrantów z bliska. Po ludzku mi ich żal, ale
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Modliłbym się o nawrócenie, proponował terapię i nigdy nie zerwałbym kontaktu, ale nigdy nie zaakceptowałbym tego faktu. Nie chciałbym też mieć kontaktów z partnerem/ką mojego dziecka. Podobnie jak by moje dziecko zostało ćpunem czy alkusem, to starałbym się je nawrócić na dobrą drogę.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: To nie Bóg daje "orientację" tylko szatan psuje ludzką naturę. Konsekwencją praktykowania homoseksualizmu jest brak biologicznego potomstwa i życie w grzechu ciężkim, co może prowadzić do potępienia po śmierci. Nie umiesz wpisać w wyszukiwarkę "terapia homoseksualizmu"?
  • Odpowiedz
Właściwie to wystarczy odstawić ścierwo lewacko liberalne media pod patronatem BND, promujące wszelkie wynaturzenia, tak abyśmy jak najbardziej zbliżyli się do istot pozbawionych duszy.
Jak już radar się wyostrzy, to agentów promujących wynaturzenia można rozpoznać po pierwszym słowie we wpisie, a tych, co się lepiej kamuflują, to kilku zdaniach wypowiedzi. Wtedy człowiek sobie myśli, łał, ależ temu człowiekowi wspaniale sprał łeb jego oficer prowadzący, że na pierwszy rzut oka odbiorcy zostają uśpieni,
  • Odpowiedz
@Lord-Penetrator: Aha, czyli jeśli coś nie pasuje do Twoich poglądów, to są "bzdury lewactwa". Wychodzi na to, że pisząc w swoim pierwszym komentarzu, że "niewiele ludzi zadaje sobie trud weryfikowania własnych poglądów", miałeś na myśli siebie, bo gdybyś miał bardziej otwartą głowę, to wyszedłbyś poza te katolickie źródła. Ale lepiej stwierdzić, że nauka jest "lewacka" xD
  • Odpowiedz
@Lord-Penetrator: A jakie masz poglądy na temat ludzi z brązowymi włosami? Albo lubiących zupę ogórkową? Wiele jestem w stanie zrozumieć, wiem, że ludzie są różni i mają różne poglądy, ale kurcze, to, że ktoś nienawidzi jakiejś grupy osób tylko dlatego, że pociąga je ta sama płeć oprócz przeciwnej, jest dla mnie absurdem nad absurdami. Sam mogłeś urodzić się gejem i co, wtedy gardziłbyś samym sobą? xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zręczny-zwycięzca-27: choochoomotherfucker: Chłop pisał nieraz, że chodził na dziwki, a teraz zgrywa wielce nawróconego katolika. Jeszcze będzie prawił pseudomądrości, że homoseksualizm be xD Wielka katolicka miłość do bliźniego, będę cię zmieniał pod swoje własne przekonania, a nie po prostu akceptował.

@Lord-Penetrator, nie jesteś dobrym człowiekiem, wbrew temu co ci
  • Odpowiedz
Jak wrócić na wlaściwą ścieżkę?

@mirko_anonim: to teraz wykonaj taką pracę i się zapisz do drugiej skrajności żeby odkryć po jakimś czasie że oni są tak samo zakompleksieni, zakłamani i dwulicowi jak to lewactwo tylko że z innej mańki

moim zdaniem kluczem jest zrozumienie, że wszyscy z każdej strony chcą Ci swoją prawdę wtłoczyć do głowy, swoją narrację i każda z tych filozofii (poszanowanie tradycji vs rozwój) ma tak naprawdę dobre
  • Odpowiedz
@Dietetyq: Prawda leży zwykle między dwiema skrajosciami, ale rzadko kiedy po środku - zwykle jest bliżej jednej z nich. W każdej dyskusji i walce światopoglądów, najgłupszymi z ludzi są symetrysci. To takie ułomy intelektualne, którym się wydaje, że są najmądrzejsi i ponad wszystkie spory, bo są po środku. Nie chce im się badać zagadnienia, analizować faktów i przyczyn, więc są zawsze gdzieś po środku, jak odbyt między półdoopkami.
  • Odpowiedz
Chodziłem na dziwki (ostatnia była w sierpniu 2015), o mało się nie zabiłem po pijaku w 2012, robiłem też inne złe rzeczy min. korzystałem z tarota. Żałuję tego i od lat udaje mi się nie wracać do tych grzechów. Bóg będzie mnie sądził a nie anonimowy wykopek( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz