Aktywne Wpisy

Wardegas +469
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +128
źródło: 20251219_114134
Pobierz

Powiedzmy, że mam zainstalowany program google drive na dysku w lapku ale on nie jest podpięty do sieci.
Edytuję dany plik na nim ale go nie synchronizuję. Nas
Następnie robię edycje przez stronę internetową.
Edycja na lapku i włączenie synchronizacji.
Czy dane nie zsynchronizowane wcześniej przepadną?
z tymże nie ma edycji na stronie, tylko np. jakbyś na innym komputerze coś zmienił
@Caishen: dokładniej to wtedy powstają dwa pliki. Jeden normalny a drugi z konfliktem
źródło: comment_OcMQ8r5CXIyV7y34EG8uAKR733QTYahz.jpg
PobierzTeż piszesz na lapku w szkole?
Nie chciałem zaprzątać sobie tym głowy, dlatego że zamiast kupić sobie ultrabooka czy netbooka mój wybór padł na lapka. Wiem, że niby nie jest jakiś ciężki ale nie wygodnie mi z nim chodzić do szkoły.
Co powiesz na wymianę podręczników? Mam kilka zawodowych w pdf jeśli cię interesuje.
Kupiłem też książkę z polskiego