Mireczki uważajcie dzisiaj na drogach. Jeździ pełno patusów z nieodśnieżonymi naczepami. Na 60 km odcinku A1 mijałem 4 ciężarówki, z których sypały się spore bryły lodu. Naprawdę uważajcie na tych patusów w tirach. Ja dziś wieczorem siadam i obrabiam video z kamerki, by wysłać gdzie trzeba. #drogi #tir #stopcham #patologia
@nieudacznikkk: zawsze mnie to zastanawiało: jak w takim tirze zepsują się hamulce, to i tak jedziecie dalej, bo nie macie warunków do naprawy, a trzeba dowieźć parówki do sklepów?
@Andzejuk: przeciez tak dokładnie robią. niesprawne hamulce, łyse opony, zardzewiała rama. znajomy co jeżdził na tirach to dwa razy z DE jak BAG go zatrzymał to raz ciągnik nie wrócił do PL, a raz musieli zabulić kilka tysięcy euro za naprawę na miejscu.
@mr_InCogito: Wczoraj na S3 wieczorem też mi gościu z dachu sypał lód, najpierw przychamowałem jak mi się nagle jakieś bryły znikąd pojawiły, potem przyspieszyłem żeby nie oberwać, po pracy przejdę się obejrzeć dokładnie auto, mam kamerkę w aucie gdyby coś.
#drogi #tir #stopcham #patologia
źródło: 001
Pobierzmusisz być głodny :(
biorą rybki Panie Andrzeju?
Komentarz usunięty przez moderatora
@H_Moody: Musiałbyś mu za to płacić, to pewnie by został.
@H_Moody: I niech nie będzie wojen na świecie i niech ludzie będą dobrzy i niech lato będzie takie w sam raz.