Wpis z mikrobloga

@beznadziejny: Na pierwszy raz, jak nie masz doświadczenia z innymi psychodelikami, to sugerowałbym dawki rzędu 50-100ug - zależnie od masy ciała, miejsca tripowania, ogólnego samopoczucia, itp.

Na pierwszy raz szczególnie lepiej wziąć za mało niż za dużo.
  • Odpowiedz
@beznadziejny: mój pierwszy raz to było ok. 70ug i było bardzo fajnie jednak nic spektakularnego się nie działo.

Drugi to już ok. 120ug i już było o wiele lepiej. Do końca życia nie zapomnę rozkmin podczas leżenia na trawie w piękny słoneczny dzień, pięknej ptasiej muzyki czy smażenia kotletów (tego ostatniego nie polecam choć ciekawe) :P
  • Odpowiedz
@beznadziejny: W moim "pierwszym razie" uczestniczyło oprócz mnie jeszcze trzech innych świeżaków. Każdy z nas przyjął 200 uq. Piąty uczestnik podrozy który jest w temacie od długiego czasu, przyjął 280 uq.
  • Odpowiedz
@kubako: a znasz może jakieś dobre sprawdzone miejsce gdzie można zamówić?

@Trebron_Kugelszwanc: widziałem, czytałem, niezłe jazdy miałeś kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@pzlpzlpzl: nie szukam substytutów, jestem nastawiony tylko na LSD by wziąć i jeżeli cena oscyluje w tych 50 zł to zapłacę, pieniądze raczej nie pójdą w błoto.
  • Odpowiedz
@beznadziejny: Ogólnie to darknet, aktualnie działające serwisy znajdziesz tutaj: http://www.reddit.com/r/darknetmarkets

Tak na prawdę to nie liczy się serwis przez który kupujesz, tylko sprzedawca, bo większość tych liczących się działa na kilku serwisach. To który sprzedawca jest zaufany i ma sprawdzone kwasy, również możesz doczytać na tym i innych subredditach oraz na forach marketów.

Akurat kto jest teraz na czasie to nie wiem niestety. Generalnie widuję zadowolonych klientów takich ludzi jak blueviking, tessalated,
  • Odpowiedz