Aktywne Wpisy

l--RAD--l +3
Mam takie małe marzenie, żeby antywisła s---------a się z ekstraklasy.
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
źródło: HFUldg0WsAEKauS
Pobierz
szary_piksel +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jedyny lek (no nie do końca, chlorportiksen to samo, ale to tez neuroleptyk - widzisz regułę?) który po pierwszym razie wylądował w śmieciach, a brałem z 15 jak nie więcej łącznie z starymi w stylu klompiramina gdzie skutki uboczne były srogie w porównaniu do innych antydepresantów. Nie dość, że tylko się spać chce
w każdym razie, leki anty psychotyczne zostawiam
W temacie neuroleptyków mam zdanie jak @10129. Po samych dawkach nasennych tylko śpię i później źle się czuję parę dni.
Proszę Cię, nie kombinuj po forach, to tylko Ci zaszkodzi. Leki to ostateczność. Idź normalnie do psychiatry i opisz co i jak, normalny psychiatra zrozumie Cię doskonale i nie będzie miał problemu z wypisaniem alproxu na sytuacje kryzysowe, raz na pół roku wypisać pacjentowi to nie ma praktycznie żadnego ryzyka, halo. Nie słuchaj gości co próbują różnych specyfików i miksów, zdrowie masz jedno.
pregabalina w dużych ilościach - idzie dostać na e-recepte 75mg 56 tab x 3 bez historii w ikp jak kit wciśniesz
ewentualnie apoteka -> 17-25 zł na antidol -> wiadomo co zrobienie z paracetamolem (usunięcie go z całego blistra 10 tabletek) -> masz chill i w------e po antku, ale to z deszczu pod rynne