Aktywne Wpisy

ketiow +135
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz
luke-mat +142
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

#primemma
źródło: IMG_9441
PobierzAlbo koncert rapera - dziewczyna niestabilna, płaczliwa. Chłop 35+ zdziwiony, że koncert idola jest dla małolaty ważny.
Przecież ona nie miała zrobić operacji na otwartym sercu, tylko jakieś tam dekoracje. Swoją drogą mogła znaleźć zastępstwo, ale pewnie bała się reakcji Zwyrola.
Na jej miejscu też wybrałabym koncert. ¯\(ツ)/¯
Edit: no dobra, ona ostatecznie nie poszła tylko została w pracy. Ale ta druga pani wybrała imprezę.
Wiadomo, często trzeba się poświęcić dla pracodawcy, ale on też powinien być wyrozumiały. W ogóle nie wyobrażam sobie, że mój szef podnosi na mnie głos. Ale wiadomo - wszystko zależy od relacji, może w branży rozrywkowej są inne zasady.
Nie no akurat podnoszenie głosu, jakieś dociskanie kogoś to nie ma prawa bytu, w sensie jak by to
@AudreyHorne51: Tak, masz rację. Chodziło mi o chłopaka z crunchipsami.
@AudreyHorne51: Dokładnie, a Zwyrol obrywa od pomawiaczy. Bidulek.
źródło: Screenshot_20260207_132624
Pobierz