Aktywne Wpisy
kris-90 +112
#tenis #sport Dzisiaj 25. urodziny obchodzi Iga Świątek :)
Cóż można życzyć takiej wybitnej personie, która w tak młodym wieku już wygrała 6 szlemów i zarobiła kilkaset milionów zł? Pewnie przede wszystkim zdrowia, szczerych ludzi wokół siebie i ułożenia sobie życia prywatnego, jeśli poczuje, że to już czas.
Z perspektywy sportowej fajnie byłoby wygrać bieżącego Rolanda Garrosa, ale najważniejsze i tak jest, aby kiedyś zwyciężyła w Australian Open,
Cóż można życzyć takiej wybitnej personie, która w tak młodym wieku już wygrała 6 szlemów i zarobiła kilkaset milionów zł? Pewnie przede wszystkim zdrowia, szczerych ludzi wokół siebie i ułożenia sobie życia prywatnego, jeśli poczuje, że to już czas.
Z perspektywy sportowej fajnie byłoby wygrać bieżącego Rolanda Garrosa, ale najważniejsze i tak jest, aby kiedyś zwyciężyła w Australian Open,
źródło: krolowamaczki
Pobierz
lubie-sernik +138
źródło: 1000056710
Pobierz

#primemma
źródło: IMG_9441
PobierzAlbo koncert rapera - dziewczyna niestabilna, płaczliwa. Chłop 35+ zdziwiony, że koncert idola jest dla małolaty ważny.
Przecież ona nie miała zrobić operacji na otwartym sercu, tylko jakieś tam dekoracje. Swoją drogą mogła znaleźć zastępstwo, ale pewnie bała się reakcji Zwyrola.
Na jej miejscu też wybrałabym koncert. ¯\(ツ)/¯
Edit: no dobra, ona ostatecznie nie poszła tylko została w pracy. Ale ta druga pani wybrała imprezę.
Wiadomo, często trzeba się poświęcić dla pracodawcy, ale on też powinien być wyrozumiały. W ogóle nie wyobrażam sobie, że mój szef podnosi na mnie głos. Ale wiadomo - wszystko zależy od relacji, może w branży rozrywkowej są inne zasady.
Nie no akurat podnoszenie głosu, jakieś dociskanie kogoś to nie ma prawa bytu, w sensie jak by to
@AudreyHorne51: Tak, masz rację. Chodziło mi o chłopaka z crunchipsami.
@AudreyHorne51: Dokładnie, a Zwyrol obrywa od pomawiaczy. Bidulek.
źródło: Screenshot_20260207_132624
Pobierz