@kfff: ja to zrozumiałem, że w robotę imprezowej dziewczyny była wrobiona ta niestabilna płaczliwa, więc chyba normalne, że sprowadził tą która roboty nie wykonała. Ale tak czy siak po interakcjach Zwyrola z tą jego babąjagą myślę, że mógł być całkiem surowy dla tych pracowniczek tam
@AudreyHorne51: spoko, rozumiem. Tylko dlaczego dzwonił do niej w środku nocy? Mógłby odpuścić i ściągnąć ją rano.
Albo koncert rapera - dziewczyna niestabilna, płaczliwa. Chłop 35+ zdziwiony, że koncert idola jest dla małolaty ważny. Przecież ona nie miała zrobić operacji na otwartym sercu, tylko jakieś tam dekoracje. Swoją drogą mogła znaleźć zastępstwo, ale pewnie bała się reakcji Zwyrola.
@kfff: no niestety ale jak się pracuje nie na etat tylko bardziej zlecenia to sory, trzeba brać pod uwagę, że trzeba będzie czasem zostać dłużej, jeszcze w takiej branży. Ja na planie zdjęciowym jako fotograf behind the scenes przy kręceniu reklam i nie było przeproś, siedziałem nieraz i z 15 godzin, mimo, że umowa o pracę. Branża reklamowa czy właśnie produkcji filmów niestety wymaga poświęceń i bardzo dobrze, że otrzymała
@kfff: kilka lat od 22 roku życia. Tzn jakbym mieszkał z rodzicami a praca by mi nie odpowiadała to pewnie w wieku 19 lat olałbym pracę i poszedł na koncert (no chyba że ten koncert byłby jakiegoś zespołu który po polsce tylko koncertuje). Ale jeśli błagałbym o to żeby się dostać do takiej branży i chciałbym w tym kierunku zdobywać doświadczenie no to sorry, tylko głupiec by zrezygnował z takiej
@AudreyHorne51: ostatecznie i tak goats się rozsypało, więc mogła pójść na tamten koncert. ( ͡°͜ʖ͡°)
Wiadomo, często trzeba się poświęcić dla pracodawcy, ale on też powinien być wyrozumiały. W ogóle nie wyobrażam sobie, że mój szef podnosi na mnie głos. Ale wiadomo - wszystko zależy od relacji, może w branży rozrywkowej są inne zasady.
@kfff: Ale on w sumie nic nie powiedział jej tylko zobaczył to że ją ludzie pocieszają i odszedł (tak przynajmniej on to opisuje). Nawet po nią wysłał dwóch ludzi żeby ją przywieźli samochodem z miejsca oddalonego o kilkaset kilometrów. Także myślę, że dla niej akurat mógł być bardziej wyrozumiały niż dla reszty.
Nie no akurat podnoszenie głosu, jakieś dociskanie kogoś to nie ma prawa bytu, w sensie jak by to
@kfff: wzięli se laski które są ładne zamiast ogarniętych i płacz że muszą się użerać, bialorycerze jeszcze chodziły i ich broniły żeby zaruchac, to nie dziwię się trochę wardzendze że się wkurzał, wiadomo że on ciągnął cały projekt.
#primemma
źródło: IMG_9441
PobierzAlbo koncert rapera - dziewczyna niestabilna, płaczliwa. Chłop 35+ zdziwiony, że koncert idola jest dla małolaty ważny.
Przecież ona nie miała zrobić operacji na otwartym sercu, tylko jakieś tam dekoracje. Swoją drogą mogła znaleźć zastępstwo, ale pewnie bała się reakcji Zwyrola.
Na jej miejscu też wybrałabym koncert. ¯\(ツ)/¯
Edit: no dobra, ona ostatecznie nie poszła tylko została w pracy. Ale ta druga pani wybrała imprezę.
Wiadomo, często trzeba się poświęcić dla pracodawcy, ale on też powinien być wyrozumiały. W ogóle nie wyobrażam sobie, że mój szef podnosi na mnie głos. Ale wiadomo - wszystko zależy od relacji, może w branży rozrywkowej są inne zasady.
Nie no akurat podnoszenie głosu, jakieś dociskanie kogoś to nie ma prawa bytu, w sensie jak by to
@AudreyHorne51: Tak, masz rację. Chodziło mi o chłopaka z crunchipsami.
@AudreyHorne51: Dokładnie, a Zwyrol obrywa od pomawiaczy. Bidulek.
źródło: Screenshot_20260207_132624
Pobierz