bArrek bArrek 14 godz. i 9 min temu via Wykop 5 + @Soothsayer: aleś szybko przyleciał no no no szapoba
Winogrono_bez_pestki1 Winogrono_bez_pestki1 14 godz. i 7 min temu via Wykop 5 + @bArrek: Dużo szybciej od Ciebie. Mam nadzieję, że odczuwasz wstyd z tego tytułu.
Winogrono_bez_pestki1 Winogrono_bez_pestki1 14 godz. i 3 min temu via Wykop 4 + @bArrek: Trochę czasu minie, nim Ci wybaczę, no niestety.
bArrek bArrek 13 godz. i 57 min temu via Wykop 3 + @Winogrono_bez_pestki1: ale ja bardzo przepraszam, ładnie przepraszam
Winogrono_bez_pestki1 Winogrono_bez_pestki1 13 godz. i 47 min temu via Wykop 3 + @bArrek: Musisz przeprosić jeszcze ładniej i bardziej.
bArrek bArrek 13 godz. i 45 min temu via Wykop 2 + @Winogrono_bez_pestki1: BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO przepraszam na kolanach przepraszam do nóżek padam (mam nadzieje że nie przegiołem co)
Winogrono_bez_pestki1 Winogrono_bez_pestki1 13 godz. i 39 min temu via Wykop 2 + @bArrek: Zastanowię się.
bArrek bArrek 13 godz. i 38 min temu via Wykop 2 + @Winogrono_bez_pestki1: a nad czym tu się zastanawiać? Tak ładnie przepraszam że ho ho ho
Winogrono_bez_pestki1 Winogrono_bez_pestki1 13 godz. i 36 min temu via Wykop 2 + @bArrek: Daj mi trochę czasu.
bArrek bArrek 13 godz. i 36 min temu via Wykop 2 + @Winogrono_bez_pestki1: ciężko mi wytrzymać w niewiedzy
bArrek bArrek 12 godz. i 43 min temu via Wykop 1 + @Winogrono_bez_pestki1: już może zostało mi wybaczone?
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link