drodzy panowie (i panie) z pod szanownego tagu #perfumy czy jesteście w stanie powiedzieć, czy jakakolwiek strona z odlewkami typu odlewkiperfum.pl jest warta uwagi? Chętnie kupił bym od Was, ale nie mam konta na wykopie, pogubiłem hasła, nie da się tego odzyskać a nie dam swojego numeru tel. przy rejestracji tym złodziejom, dlatego spoglądam na te sklepy internetowe. Z góry dziękuję i pozdrawiam ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: kupić to tam kupisz, ale w porównaniu do mireczkow to przepłacisz kilkukrotnie. Jak nie chcesz dawać tutaj numeru telefonu to zostają grupki na FB
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
cześć,
drodzy panowie (i panie) z pod szanownego tagu #perfumy czy jesteście w stanie powiedzieć, czy jakakolwiek strona z odlewkami typu odlewkiperfum.pl jest warta uwagi? Chętnie kupił bym od Was, ale nie mam konta na wykopie, pogubiłem hasła, nie da się tego odzyskać a nie dam swojego numeru tel. przy rejestracji tym złodziejom, dlatego spoglądam na te sklepy internetowe. Z góry dziękuję i pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Zapraszam ( ͡º ͜ʖ͡º)